Skip to content

Direct bellen: ­čô× 0683640621

Menu

radiatoren

TONZON HR Radiatorfolie doet onzichtbaar zijn werk

Een radiator geeft warmte af naar de kamer maar tevens naar de muur. Hierdoor verdwijnt er veel warmte door de muur. P&L Vloerisolatie werkt met een nieuw type radiatorfolie, welke achter op de radiator zelf geplakt kan worden. Zo blijft het uit het zicht en doet de radiatorfolie onzichtbaar zijn werk. De radiatorfolie is ook bijzonder geschikt voor kantoren, scholen en overheidsgebouwen.

Heeft u een slecht geïsoleerde muur bij uw radiator? Met de speciale radiatorfolie waarmee P&L Vloerisolatie werkt heeft u deze binnen een mum van tijd terugverdiend. De aantrekkelijk verkoopprijs maakt de aanschaf van deze radiatorfolie extra interessant.

HR-radiatorfolie is de meest effectieve milieu maatregel die u kunt nemen. De energie die nodig is voor de grondstoffen, de productie, het transport en de montage bedraagt circa 0,1 m3 gas. En dat terwijl u jaarlijks een veelvoud bespaart.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze HR-radiatorfolie, neem dan snel contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Bodemisolatie toepassingen

TONZON Vloerisolatie is geschikt voor alle soorten vloeren, of ze nu van hout, steen, beton, kwaaitaal, enzovoort zijn. Het werkt voor vloeren die nog niet zijn geïsoleerd, vloeren die bij de bouw zijn geïsoleerd, vloeren die achteraf zijn geïsoleerd met purschuim of bodemisolatie, en zelfs vloeren met vloerverwarming.

Zelfs als er geen kruipruimte is, kan TONZON Vloerisolatie worden toegepast. Het kan ook worden gebruikt om vloeren die al met andere isolatiematerialen zijn ge├»soleerd, verder te verbeteren en een nog beter binnenklimaat te cre├źren.

Appartementen

BEGANE GROND EN APPARTEMENTEN

Reeds geisoleerde vloeren

REEDS- OF NIET GE├ĆSOLEERDe vloeren

Beton vloeren

HOUTENvloeren EN BETONVLOEREN

Stacaravans

isoleren van Chalets en stacaravans

Overheidsinstellingen

overheden en instellingen

Garageboxen

isoleren van GARAGES EN garageboxen