Skip to content

Direct bellen: 📞 0683640621

Menu

TONZON installateur

Effectieve en Duurzame Isolatie van TONZON

Ben je op zoek naar een effectieve en duurzame oplossing om je woning te isoleren? Overweeg dan de isolatieproducten van TONZON. Bij P&L vloerisolatie begrijpen we het belang van een goed geïsoleerde woning, en we staan klaar om je te helpen de energie-efficiëntie van je huis te verbeteren. 

Ontdek waarom TONZON isolatie de juiste keuze is voor jouw huis en hoe het kan bijdragen aan lagere energiekosten en meer comfort in je woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Waarom voor TONZON installateur P&L kiezen

Kwaliteitswaarborging

Een TONZON installateur zoals P&L vloerisolatie staat garant voor hoogwaardige isolatieproducten die zijn ontworpen om lang mee te gaan. De isolatiematerialen van TONZON worden met zorg gemaakt en voldoen aan de hoogste normen in de industrie. 

Zo streven we naar de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat je isolatieproducten de tand des tijds kunnen doorstaan.

Bespaar jaarlijks veel geld

Een goed geïsoleerde woning betekent lagere energierekeningen. 

Met TONZON isolatie kun je jaarlijks honderden euro’s besparen op je verwarmingskosten. De investering in isolatie verdient zichzelf dus snel terug, en je kunt genieten van een comfortabelere leefomgeving zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge energiekosten.

Duurzaamheid

Bij TONZON zijn we toegewijd aan duurzaamheid. Onze isolatieproducten zijn milieuvriendelijk en hebben de laagste milieubelasting van alle isolatiematerialen. We gebruiken geen giftige chemicaliën bij de productie en ons materiaal produceert geen schadelijke vezels of stof. 

Wanneer je goed wil doen aan het milieu, is TONZON isolatie de juiste keuze.

Garantiehj

We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze isolatieproducten dat we een garantie van 10 jaar bieden op zowel het product als de montage. Dat geeft je gemoedsrust, wetende dat je investering beschermd is.

Jarenlange ervaring

TONZON heeft jarenlange ervaring in de isolatie-industrie. We hebben talloze woningen geholpen om energie-efficiënter te worden en comfortabeler te leven. Onze installateurs zijn experts op het gebied van isolatie en zorgen ervoor dat de isolatie correct wordt geïnstalleerd voor optimale prestaties.

WAAROM KIEZEN VOOR P&L VLOERISOLATIE?

KWALITEIT WAARBORGING

KWALITEIT WAARBORGING

DUURZAAMHEID

DUURZAAMHEID

GARANTIE

GARANTIE

BETROUWBAARHEID

BETROUWBAARHEID

BESPAAR JAARLIJKS HONDEREN EURO'S

BESPAAR JAARLIJKS HONDEREN EURO'S

JARENLANGE ERVARING

JARENLANGE ERVARING

TONZON Vloerisolatie – De Slimste Keuze

Een van onze meest populaire isolatieproducten is TONZON Vloerisolatie. Deze innovatieve isolatiemethode maakt gebruik van thermoskussens om je vloer te isoleren op een manier die beter is dan traditionele isolatiematerialen zoals wol, EPS of purschuim.

Hoe TONZON Vloerisolatie werkt

TONZON thermoskussens vormen een luchtzak onder je vloer die de warmte binnenhoudt en voorkomt dat deze naar de koude kruipruimtebodem en funderingsmuren straalt. Dit zorgt ervoor dat je vloer sneller opwarmt en langer warm blijft, wat resulteert in een comfortabelere leefomgeving.

Deze unieke manier van isoleren betekent ook dat de vloer zelfs warmer kan worden dan de lucht erboven, wat zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling in de kamer. Dit betekent dat je minder hoeft te stoken om het comfortabel te hebben, wat resulteert in besparingen op je energierekening.

TONZON-installateur-voor-vloerisolatie

Uw woonkamer voor TONZON vloerisolatie

TONZON-installateur-na-vloerisolatie

Uw woonkamer na TONZON vloerisolatie

Bodemisolatie toepassingen

TONZON Vloerisolatie is geschikt voor alle soorten vloeren, of ze nu van hout, steen, beton, kwaaitaal, enzovoort zijn. Het werkt voor vloeren die nog niet zijn geïsoleerd, vloeren die bij de bouw zijn geïsoleerd, vloeren die achteraf zijn geïsoleerd met purschuim of bodemisolatie, en zelfs vloeren met vloerverwarming.

Zelfs als er geen kruipruimte is, kan TONZON Vloerisolatie worden toegepast. Het kan ook worden gebruikt om vloeren die al met andere isolatiematerialen zijn geïsoleerd, verder te verbeteren en een nog beter binnenklimaat te creëren.

Appartementen

BEGANE GROND EN APPARTEMENTEN

Reeds geisoleerde vloeren

REEDS- OF NIET GEÏSOLEERDe vloeren

Beton vloeren

HOUTENvloeren EN BETONVLOEREN

Stacaravans

isoleren van Chalets en stacaravans

Overheidsinstellingen

overheden en instellingen

Garageboxen

isoleren van GARAGES EN garageboxen

Het proces van vloerisolatie door P&L Vloerisolatie

Als u kiest voor P&L Vloerisolatie, kunt u rekenen op een gestroomlijnd proces dat bestaat uit de volgende stappen:

Inspectie en advies

Voordat de daadwerkelijke isolatiewerkzaamheden beginnen, zullen onze vakmensen uw vloer inspecteren en een grondige analyse uitvoeren. Op basis van onze bevindingen zullen we u deskundig advies geven over de beste isolatieoplossing voor uw woning.

Voorbereiding

Na het inspectie- en adviesproces zullen we uw vloer voorbereiden op de isolatiewerkzaamheden. Dit kan het verwijderen van oude isolatie, het egaliseren van de vloer of andere voorbereidende werkzaamheden omvatten, afhankelijk van de specifieke situatie.

Isolatiemateriaal aanbrengen

Vervolgens zullen we hoogwaardig isolatiemateriaal aanbrengen op uw vloer. We zorgen ervoor dat het materiaal gelijkmatig wordt verdeeld en dat er geen koudebruggen ontstaan, wat de efficiëntie van de isolatie ten goede komt.

Afwerking en nazorg

Na het aanbrengen van het isolatiemateriaal zorgen wij voor een nauwkeurige afwerking van het project. We zullen eventuele openingen of naden dichten en ervoor zorgen dat alles er netjes uitziet. Daarnaast bieden we nazorg en beantwoorden we al uw vragen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Waarom kiezen voor TONZON Vloerisolatie?

TONZON Vloerisolatie biedt de hoogste isolatiewaardes, met een isolatiewaarde van Rc ≥ 7,0 m²K/W. Dit betekent dat je kunt genieten van maximale energiebesparing en comfort in je huis.

Daarnaast is TONZON Vloerisolatie de meest mens- en milieuvriendelijke oplossing. Tijdens de installatie komen er geen schadelijke chemicaliën vrij, en het materiaal produceert geen vezels of stof. Ons isolatiesysteem is bekroond met het keurmerk “duurzaam bouwen”, wat onze toewijding aan duurzaamheid bevestigt.

Ervaar de voordelen van TONZON Isolatie

Kies voor TONZON Isolatie en ervaar de voordelen van een goed geïsoleerde woning. Geniet van lagere stookkosten, een comfortabelere leefomgeving en een hogere energie-efficiëntie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie en ontdek hoe TONZON Isolatie je kan helpen om je huis te verbeteren.

Subsidie op woningisolatie

Profiteer nu van subsidies op woningisolatie en bespaar nog meer op je isolatieproject. Met de subsidieregeling kun je tot wel 30% besparen op de kosten van isolatie.

Voordelen van TONZON Vloerisolatie

  • Minder stookkosten: Bespaar tot wel 40% op je maandelijkse stookkosten met de meest milieuvriendelijke oplossing.
  • Hoger rendement: Verhoog het rendement van je investering en verhoog de waarde van je huis.
  • 10 jaar garantie: We bieden een garantiecertificaat voor 10 jaar op het product en de montage.

Vraag nu vrijblijvend om deskundig advies

Heb je interesse in het isolatiesysteem van TONZON? Vraag nu een vrijblijvende inspectie aan, en een van onze installateurs zal graag bij je langskomen om de mogelijkheden te bespreken en je deskundig advies te geven.

Profiteer van TONZON Isolatie en bespaar

Kies voor TONZON Isolatie en profiteer van de vele voordelen die het te bieden heeft. Bespaar geld, verhoog je comfort en draag bij aan een duurzamere toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe TONZON Isolatie het verschil kan maken in jouw huis.