Skip to content

Direct bellen: 📞 0683640621

Menu

Vloerisolatie apeldoorn

Zoek je een vloerisolatiebedrijf in Apeldoorn voor je oude huis of nieuwbouw? Vertrouw dan op de vakkundigheid van P&L vloerisolatie. Wij zijn gespecialiseerd in TONZON vloer isolatie in Apeldoorn en omgeving. En nog beter, het is het enige isolatie product waarop we vertrouwen.

Het maakt niet uit of je ondergrond al is geïsoleerd of niet, TONZON vloer isolatie is een geweldige optie om je energierekening verder te verlagen!

Uw vloer laten isoleren in Apeldoorn

Er is een grote kans dat uw woning een ongeïsoleerde kruipruimte onder de vloer heeft. Dit betekent dat koude lucht vanuit deze ruimte naar binnen kan komen, wat vervolgens resulteert in een lage energierekening voor verwarming gedurende de wintermaanden omdat we onze verwarming vaker wel dan niet aan moeten zetten!

Hoe beter geïsoleerd, hoe comfortabeler uw huis is en hoe minder energie het kost om te verwarmen en te koelen. Ons vloerisolatiebedrijf in Apeldoorn heeft voor vrijwel elk type of formaat ondergrond in Apeldoorn een breed assortiment aan producten waarmee u maandelijks kunt besparen op de nutsvoorzieningen!

Als je op zoek bent naar betrouwbare en betaalbare vloerisolatie in Apeldoorn, dan is P&L Vloerisolatie het juiste bedrijf voor jou. Wij bieden een breed scala aan isolatie oplossingen die je helpen je huis warm te houden in de winter en koel in de zomer.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

De niet te evenaren voordelen van onze vloerisolatie

Doordat TONZON vloerisolatie naadloos aan elkaar kan worden gekoppeld met tape, is er geen verlies van lucht en wordt je huis beschermd tegen de extreme temperaturen onder je vloer. Bovendien heeft onze vloerisolatie uitstekende thermische eigenschappen omdat het isoleert met stilstaande lucht.

Daarnaast is dit populaire vloerisolatie product gemakkelijk te installeren, omdat de folie slechts een gewicht heeft van 30 gram per m2. En doordat het geen polyurethaan en andere chemische brandvertragers bevat, is het ook veilig. De thermische prestaties worden niet beïnvloed door veroudering en bevatten geen CFK’s.

Met TONZON vloerisolatie Apeldoorn kun je:

 • Het energieverbruik verlagen

 • Besparen op je elektriciteitsrekening

 • Je comfortniveau verhogen

 • De impact van schimmel verminderen

 • Je afhankelijkheid van verwarmings- en koelsystemen verminderen

Waarom vloer isoleren in Apeldoorn met P&L vloerisolatie?

Zonder vloerisolatie verlies je 20% van je verwarmings-/koelcapaciteit. En dat is zonder rekening te houden met de energie kosten waar je al een fortuin voor betaald. En ook al heb je al vloerisolatie, maar ben je niet tevreden, dan helpen wij je graag!

Na het isoleren kan je gedag zeggen tegen vervelende zaken als koude voeten, hoge energiekosten, optrekkend vocht of verhoogde stookkosten.

Wij zijn zeer ervaren, volledig gekwalificeerd en voeren al het werk uit in overeenstemming met alle Nederlandse normen en bouwrichtlijnen. Voor een vrijblijvende offerte of inspectie ter plaatse voor kruipruimte isolatie in Apeldoorn, bel ons vandaag nog of neem online contact met ons op.

Bodemisolatie toepassingen

TONZON Vloerisolatie is geschikt voor alle soorten vloeren, of ze nu van hout, steen, beton, kwaaitaal, enzovoort zijn. Het werkt voor vloeren die nog niet zijn geïsoleerd, vloeren die bij de bouw zijn geïsoleerd, vloeren die achteraf zijn geïsoleerd met purschuim of bodemisolatie, en zelfs vloeren met vloerverwarming.

Zelfs als er geen kruipruimte is, kan TONZON Vloerisolatie worden toegepast. Het kan ook worden gebruikt om vloeren die al met andere isolatiematerialen zijn geïsoleerd, verder te verbeteren en een nog beter binnenklimaat te creëren.

Appartementen

BEGANE GROND EN APPARTEMENTEN

Reeds geisoleerde vloeren

REEDS- OF NIET GEÏSOLEERDe vloeren

Beton vloeren

HOUTENvloeren EN BETONVLOEREN

Stacaravans

isoleren van Chalets en stacaravans

Overheidsinstellingen

overheden en instellingen

Garageboxen

isoleren van GARAGES EN garageboxen

Professionele isolatie van houten- en betonnen vloeren.

P&L Vloerisolatie is een vloerisolatiebedrijf in Apeldoorn dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van isolatie onder houten en betonnen vloeren. Voor degenen die een houten vloer hebben, brengen wij ons Tonzon isolatie materiaal aan van onder de balken waar het gemakkelijk kan worden aangebracht zonder dat er rommel of stof in de leefruimte van uw huis komt!

De innovatieve vloerisolatie van Tonzon helpt de ondergrond tot wel 4 graden op te warmen, wat een perfect combinatie is met bijvoorbeeld vloerverwarming. U kunt nu door uw huis lopen zonder het ergens koud of onaangenaam te hebben!

Als je geïnteresseerd bent in onze vloerisolatie oplossingen in Apeldoorn, neem dan vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze producten en diensten. We bespreken graag je specifieke behoeften en zoeken de beste oplossing voor je woning. Je vindt geen beter vloerisolatie bedrijf in Apeldoorn die beter is dan P & L vloerisolatie!

Wat is TONZON vloerisolatie?

Wil je isoleren in Apeldoorn, dan weet je misschien nog niet dat TONZON vloerisolatie tot je opties behoort. Dit is een vochtafremmende folie die naadloos aan elkaar wordt bevestigd met tape. De eigenschappen van de folie zorgen ervoor dat er geen condensatie ontstaat, waardoor vochtproblemen en het vormen van schimmel wordt vermeden.

Pas nadat de speciale folie is bevestigd, wordt de lucht toegevoegd. Deze wordt stilgezet tussen de folie waardoor er gebruik kan gemaakt worden van de slechte warmtegeleiding van de lucht.

Vloerisolatie met Tonzon in Apeldoorn

Het Tonzon vloer isolatie materiaal bestaat uit twee verschillende delen. Als wij bezig gaan met de vloer isolatie in Apeldoorn, brengen we eerst een bodemfolie aan die is ontworpen om te beschermen tegen doorsijpelend vocht die naar ondergrond en begane grond optrekt.

Daarnaast zorgt dit o.a. ook voor dat de vloer een droge onderkant krijgt, waardoor wij nu gemakkelijk en goed de thermokussens aan kunnen brengen.

Dit resulteert uiteindelijk in een perfecte ondergrond isolatie in Apeldoorn, waardoor jullie voortaan een heerlijk warm en geïsoleerd huis hebben waarbij er geen warmte meer verloren gaat via de vloer.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Een betere gezondheid door vloerisolatie

Hoe gezonder en milieuvriendelijker uw huis, hoe beter voor uw portemonnee én uw gezondheid.

Daarom is vloerisolatie in Apeldoorn zo belangrijk voor huiseigenaren die hun best mogelijke leven willen leiden!

Een drogere woning zorgt automatisch voor minder condens op de ramen en vocht en schimmel onder de vloer. Hierdoor wordt een vieze en nare lucht vanuit de kruipruimte voorkomen.

Daarbij is het voor mensen met astma vele malen beter om een lagere luchtvochtigheid in huis te hebben. Vloerisolatie zorgt hier voor, waardoor een geïsoleerde vloer dus zeker voor een betere gezondheid en minder astmatische klachten kan zorgen!

Vloerisolatie in Apeldoorn laten aanbrengen door P&L Vloerisolatie

Overtuigd van vloerisolatiebedrijven in Apeldoorn en hun diensten? Bent u ook benieuwd hoe wij het voor u kunnen aanbrengen? Wij van P&L Vloerisolatie komen graag langs, zodat wij kunnen laten zien wat er mogelijk is met een uitstekende productkwaliteit tegen scherpe prijzen!

Aarzel niet; neem vandaag nog contact met ons op of vraag een offerte aan via onze website!

Vloerisolatie niet alleen in Apeldoorn

Vloerisolatie is een essentieel onderdeel van het weerhouden van kou in elke ruimte, en als het gaat om vloerisolatie biedt P&L Vloerisolatie de beste service in de branche. Onze diensten zijn beschikbaar in Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Nijmegen en Arnhem.

Waar u ook gevestigd bent, u kunt toegang krijgen tot onze expertise in vloerisolatie voor uw huis of bedrijf. Vloerisolatie is niet iets om mee te knoeien, het vereist ervaring en technische kennis. Dus waarom laat u het niet over aan ware professionals in de branche? Met onze passie en toewijding om ervoor te zorgen dat uw vloertemperatuur stabiel blijft, ongeacht de tijd van het jaar.

P&L Vloerisolatie: Een gecertificeerd isolatiebedrijf

P&L Vloerisolatie is een gecertificeerd isolatiebedrijf dat bekend staat om zijn professionele aanpak en hoogwaardige diensten. Klanten kunnen vertrouwen op de expertise en ervaring van het team van P&L Vloerisolatie om hun vloeren op de juiste manier te isoleren. Hier zijn enkele redenen waarom P&L Vloerisolatie de beste keuze is voor vloerisolatie in Apeldoorn:

 • Professionele en betrouwbare diensten: P&L Vloerisolatie staat bekend om zijn professionele werkwijze en betrouwbare dienstverlening. We hebben een goede reputatie opgebouwd door uitstekende resultaten te leveren aan tevreden klanten.

 • Vakkundig advies en uitvoering: Het team van P&L Vloerisolatie biedt vakkundig advies over de beste isolatieoplossingen voor elke specifieke situatie. We houden rekening met factoren zoals het type vloer, de staat van de kruipruimte en de isolatiewensen van de klant. Daarnaast zorgen We voor een professionele en nauwkeurige uitvoering van het isolatieproces.

 • Gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen: P&L Vloerisolatie maakt gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen die duurzaam en effectief zijn. We werken met verschillende isolatiematerialen om aan de behoeften van elke klant te voldoen en optimale isolatieresultaten te bereiken.

 • Ervaring en expertise in vloerisolatie: Met jarenlange ervaring in de branche heeft P&L Vloerisolatie een diepgaande expertise opgebouwd in vloerisolatie. We zijn op de hoogte van de nieuwste isolatietechnieken en -materialen en kunnen hun klanten voorzien van hoogwaardige isolatieoplossingen.

Verschillende Isolatieopties

P&L Vloerisolatie biedt verschillende opties voor vloerisolatie, waaronder:

 • Na-isoleren van vloeren: Als uw huidige vloer onvoldoende geïsoleerd is, kan P&L Vloerisolatie deze na-isoleren om de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren.

 • Tonzon vloerisolatie: Tonzon vloerisolatie is een innovatieve en effectieve methode om vloeren te isoleren. Het maakt gebruik van thermoskussens die warmteverlies voorkomen en zorgen voor een goede thermische isolatie.

 • Isoleren van kruipruimtes: Een kruipruimte isoleren is een belangrijke stap om vochtgerelateerde problemen en koude luchtstromen te voorkomen. P&L Vloerisolatie kan uw kruipruimte isoleren om deze problemen aan te pakken.

 • Isolatiemogelijkheden voor begane grond en zoldervloeren: P&L Vloerisolatie biedt ook isolatieoplossingen voor begane grond en zoldervloeren. Deze isolatie-opties helpen bij het creëren van een comfortabele en energiezuinige woonomgeving.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Waarom P&L Vloerisolatie?

Er zijn verschillende redenen waarom u voor P&L Vloerisolatie zou moeten kiezen voor uw vloerisolatieproject in Apeldoorn:

 • Scherpe prijzen en goede kwaliteit: P&L Vloerisolatie biedt concurrerende prijzen voor hun isolatiediensten zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We streven naar een optimale prijs-kwaliteitverhouding voor hun klanten.

 • Aandacht voor specifieke behoeften en wensen van klanten: Het team van P&L Vloerisolatie luistert naar de specifieke behoeften en wensen van elke klant. We passen hun isolatieoplossingen aan om aan deze behoeften te voldoen en te zorgen voor tevredenheid van de klant.

 • Persoonlijke aanpak en uitstekende klantenservice: P&L Vloerisolatie biedt een persoonlijke aanpak bij elke stap van het isolatieproces. We zijn gemakkelijk bereikbaar, reageren snel op vragen en zorgen voor een uitstekende klantenservice.

Het Isolatieproces

Het isolatieproces bij P&L Vloerisolatie omvat de volgende stappen:

 1. Inspectie en adviesgesprek: Het team van P&L Vloerisolatie inspecteert de ondergrond en de kruipruimte om de beste isolatieoplossing te bepalen. We voeren een adviesgesprek met de klant om de wensen en eisen te bespreken.

 2. Offerte en planning: Op basis van de inspectie en het adviesgesprek stelt P&L Vloerisolatie een offerte op. Na goedkeuring plannen we het isolatieproject in overleg met de klant.

 3. Professionele installatie van isolatiemateriaal: Het ervaren team van P&L Vloerisolatie voert de isolatiewerkzaamheden professioneel uit. We zorgen ervoor dat het isolatiemateriaal nauwkeurig wordt geïnstalleerd voor optimale prestaties.

 4. Kwaliteitscontrole en nazorg: Na de installatie voert P&L Vloerisolatie een kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat de isolatie correct is aangebracht. We bieden ook nazorg en beantwoorden eventuele vragen van de klant.

Referenties en Ervaringen van Klanten

P&L Vloerisolatie heeft een uitstekende reputatie en positieve feedback van tevreden klanten in Apeldoorn. We hebben succesvolle isolatieprojecten uitgevoerd en klanten geholpen om hun energie-efficiëntie te verbeteren en een comfortabele woonomgeving te creëren. We kunnen referenties van eerdere klanten verstrekken om hun expertise en kwaliteit van dienstverlening te bevestigen.

Veelgestelde Vragen over Vloerisolatie

FAQ 1: Wat zijn de voordelen van vloerisolatie?

Vloerisolatie biedt verschillende voordelen, waaronder energiebesparing, een comfortabele woonruimte, vermindering van vocht problemen en geluidsisolatie.

FAQ 2: Is vloerisolatie geschikt voor alle soorten vloeren?

Ja, vloer isolatie kan worden toegepast op verschillende soorten vloeren, zoals betonvloeren, houten vloeren en zoldervloeren.

FAQ 3: Hoeveel kan ik besparen op mijn energierekening met vloerisolatie?

De besparing op de energierekening varieert, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de huidige isolatie, het type woning en het energieverbruik. Over het algemeen kan vloer isolatie leiden tot aanzienlijke energiebesparingen, wat resulteert in lagere energiekosten.

FAQ 4: Hoe lang duurt het isolatieproces?

De duur van het isolatieproces hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het te isoleren oppervlak en het gekozen isolatiemateriaal. P&L Vloerisolatie kan een nauwkeurige inschatting geven van de tijd die nodig is voor uw specifieke project.

FAQ 5: Komt vloer isolatie in aanmerking voor subsidies?

Subsidies en regelingen kunnen variëren afhankelijk van de locatie en het type woning. Het is raadzaam om contact op te nemen met de lokale autoriteiten of energieadviseurs om te informeren naar mogelijke subsidies of financiële ondersteuning voor ondergrond isolatie.

Voor meer informatie en specifieke vragen over vloer isolatie en de diensten van P&L Vloerisolatie in Apeldoorn, wordt aangeraden om rechtstreeks contact op te nemen met het bedrijf.