Skip to content

Direct bellen: 📞 0683640621

Menu

Vloerisolatie apeldoorn

Zoek je vloerisolatie in Apeldoorn voor je oude huis of nieuwbouw? Vertrouw dan op de vakkundigheid van P&L vloerisolatie. Wij zijn gespecialiseerd in TONZON vloerisolatie in Apeldoorn en omgeving. En nog beter, het is het enige isolatie product waarop we vertrouwen.

Het maakt niet uit of je vloer al is geïsoleerd of niet, TONZON vloerisolatie is een geweldige optie om je energierekening verder te verlagen!

Uw vloer laten isoleren in Apeldoorn

Er is een grote kans dat uw woning een ongeïsoleerde kruipruimte onder de vloer heeft. Dit betekent dat koude lucht vanuit deze ruimte naar binnen kan komen, wat vervolgens resulteert in een lage energierekening voor verwarming gedurende de wintermaanden omdat we onze verwarming vaker wel dan niet aan moeten zetten!

Hoe beter geïsoleerd, hoe comfortabeler uw huis is en hoe minder energie het kost om te verwarmen en te koelen. Ons isolatiebedrijf in Apeldoorn heeft voor vrijwel elk type of formaat vloer in Apeldoorn een breed assortiment aan producten waarmee u maandelijks kunt besparen op de nutsvoorzieningen!

Als je op zoek bent naar betrouwbare en betaalbare vloerisolatie in Apeldoorn, dan is P&L Vloerisolatie het juiste bedrijf voor jou. Wij bieden een breed scala aan isolatie oplossingen die je helpen je huis warm te houden in de winter en koel in de zomer.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en hoe we kunnen helpen het comfort van je huis te verbeteren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

De niet te evenaren voordelen van onze vloerisolatie

Doordat TONZON vloerisolatie naadloos aan elkaar kan worden gekoppeld met tape, is er geen verlies van lucht en wordt je huis beschermd tegen de extreme temperaturen onder je vloer. Bovendien heeft onze vloerisolatie uitstekende thermische eigenschappen omdat het isoleert met stilstaande lucht.

Daarnaast is dit populaire vloerisolatie product gemakkelijk te installeren, omdat de folie slechts een gewicht heeft van 30 gram per m2. En doordat het geen polyurethaan en andere chemische brandvertragers bevat, is het ook veilig. De thermische prestaties worden niet beïnvloed door veroudering en bevatten geen CFK’s.

Met TONZON vloerisolatie Apeldoorn kun je:

  • Het energieverbruik verlagen

  • Besparen op je elektriciteitsrekening

  • Je comfortniveau verhogen

  • De impact van schimmel verminderen

  • Je afhankelijkheid van verwarmings- en koelsystemen verminderen

Waarom vloer isoleren in Apeldoorn met P&L vloerisolatie?

Zonder vloerisolatie verlies je 20% van je verwarmings-/koelcapaciteit. En dat is zonder rekening te houden met de energiekosten waar je al een fortuin voor betaald. En ook al heb je al vloerisolatie, maar ben je niet tevreden, dan helpen wij je graag!

Praat met P&L Vloerisolatie en ontdek hoe je geld kunt besparen en tegelijkertijd je comfort en het energieverbruik in je huis kunt verbeteren.

Wij zijn zeer ervaren, volledig gekwalificeerd en voeren al het werk uit in overeenstemming met alle Nederlandse normen en bouwrichtlijnen. Voor een vrijblijvende offerte of inspectie ter plaatse voor kruipruimte isolatie in Apeldoorn, bel ons vandaag nog of neem online contact met ons op.

Vloerisolatie toepassingen

Appartementen

BEGANE GROND EN APPARTEMENTEN

Reeds geisoleerde vloeren

REEDS- OF NIET GEÏSOLEERDe vloeren

Beton vloeren

HOUTENvloeren EN BETONVLOEREN

Stacaravans

isoleren van Chalets en stacaravans

Overheidsinstellingen

overheden en instellingen

Garageboxen

isoleren van GARAGES EN garageboxen

Professionele isolatie van houten- en betonnen vloeren.

P&L Vloerisolatie is een vloerisolatiebedrijf in Apeldoorn dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van isolatie onder houten en betonnen vloeren. Voor degenen die een houten vloer hebben, brengen wij ons Tonzon isolatie materiaal aan van onder de balken waar het gemakkelijk kan worden aangebracht zonder dat er rommel of stof in de leefruimte van uw huis komt!

De innovatieve vloerisolatie van Tonzon helpt de vloer tot wel 4 graden op te warmen, wat een perfect combinatie is met bijvoorbeeld vloerverwarming. U kunt nu door uw huis lopen zonder het ergens koud of onaangenaam te hebben!

Als je geïnteresseerd bent in onze vloerisolatie oplossingen in Apeldoorn, neem dan vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze producten en diensten. We bespreken graag je specifieke behoeften en zoeken de beste oplossing voor je woning.

Wat is TONZON vloerisolatie?

Wil je je kruipruimte isoleren in Apeldoorn, dan weet je misschien nog niet dat TONZON vloerisolatie tot je opties behoort. Dit is een vochtafremmende folie die naadloos aan elkaar wordt bevestigd met tape. De eigenschappen van de folie zorgen ervoor dat er geen condensatie ontstaat, waardoor vochtproblemen en het vormen van schimmel wordt vermeden.

Pas nadat de speciale folie is bevestigd, wordt de lucht toegevoegd. Deze wordt stilgezet tussen de folie waardoor er gebruik kan gemaakt worden van de slechte warmtegeleiding van de lucht.

Vloerisolatie met Tonzon in Apeldoorn

Het Tonzon vloerisolatie materiaal bestaat uit twee verschillende delen. Als wij bezig gaan met de vloerisolatie in Apeldoorn, brengen we eerst een bodemfolie aan die is ontworpen om te beschermen tegen doorsijpelend vocht die naar vloer en begane grond optrekt.

Daarnaast zorgt dit o.a. ook voor dat de vloer een droge onderkant krijgt, waardoor wij nu gemakkelijk en goed de thermokussens aan kunnen brengen.

Dit resulteert uiteindelijk in een perfecte vloerisolatie in Apeldoorn, waardoor jullie voortaan een heerlijk warm en geïsoleerd huis hebben waarbij er geen warmte meer verloren gaat via de vloer.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Een betere gezondheid door vloerisolatie

Hoe gezonder en milieuvriendelijker uw huis, hoe beter voor uw portemonnee én uw gezondheid.

Daarom is vloerisolatie in Apeldoorn zo belangrijk voor huiseigenaren die hun best mogelijke leven willen leiden!

Een drogere woning zorgt automatisch voor minder condens op de ramen en vocht en schimmel onder de vloer. Hierdoor wordt een vieze en nare lucht vanuit de kruipruimte voorkomen.

Daarbij is het voor mensen met astma vele malen beter om een lagere luchtvochtigheid in huis te hebben. Vloerisolatie zorgt hier voor, waardoor een geïsoleerde vloer dus zeker voor een betere gezondheid en minder astmatische klachten kan zorgen!

Vloerisolatie in Apeldoorn laten aanbrengen door P&L Vloerisolatie

Overtuigd van vloerisolatie in Apeldoorn en benieuwd hoe wij het voor u kunnen aanbrengen? Wij van P&L Vloerisolatie komen graag langs, zodat wij kunnen laten zien wat er mogelijk is met een uitstekende productkwaliteit tegen scherpe prijzen!

Aarzel niet; neem vandaag nog contact met ons op of vraag een offerte aan via onze website!

Vloerisolatie niet alleen in Apeldoorn

Vloerisolatie is een essentieel onderdeel van het weerhouden van kou in elke ruimte, en als het gaat om vloerisolatie biedt P&L Vloerisolatie de beste service in de branche. Onze diensten zijn beschikbaar in Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Nijmegen en Arnhem.

Waar u ook gevestigd bent, u kunt toegang krijgen tot onze expertise in vloerisolatie voor uw huis of bedrijf. Vloerisolatie is niet iets om mee te knoeien, het vereist ervaring en technische kennis. Dus waarom laat u het niet over aan ware professionals in de branche? Met onze passie en toewijding om ervoor te zorgen dat uw vloertemperatuur stabiel blijft, ongeacht de tijd van het jaar.