Skip to content

Direct bellen: 📞 0683640621

Menu

Vloerisolatie arnhem

Vloerisolatie in Arnhem brengt veel voordelen met zich mee. Denk aan het besparen van de energiekosten na isoleren van de vloer. Ook kan het helpen optrekkend vocht tegen te gaan, en houdt het de koude lucht buiten.

Neem vrijblijvend contact op met P&L vloerisolatie om het wooncomfort van uw woonruimte aangenamer te maken. Bodemisolatie brengt veel voordelen met zich mee. Lees verder om te ontdekken wat deze voordelen zijn.

Met TONZON vloerisolatie Arnhem besparen op de energiekosten

Je vloeren lopen door je hele huis, wat betekent dat als ze niet goed geïsoleerd zijn, er veel mogelijkheden zijn voor de ongewenste warmte en kou om binnen te komen. TONZON vloerisolatie creëert een barrière die je huis beschermt tegen de luchtstroom onder je eigendom, zodat de thermische efficiëntie wordt verhoogd. 

Dit betekent dat je de temperatuur in je interieur op veel beter op natuurlijke wijze kunt beheersen, zonder dat je verwarming overuren moet maken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Hoe werkt TONZON vloerisolatie?

Om je kruipruimte te isoleren in Arnhem gebruiken we een speciale folie dat slechts 30 gram per m2 weegt. Hierdoor kunnen we niet alleen gemakkelijk werken in grote ruimtes, maar ook in kleinere en moeilijk toegankelijke ruimtes. Bovendien is het mogelijk om TONZON vloerisolatie te installeren bij reeds geïsoleerde vloeren, zolang er maar een minimale kruipruimte is van 35 cm.

De folie wordt naadloos aan elkaar gekoppeld met tape waardoor er geen lucht kan ontsnappen. De lucht wordt nadien toegevoegd waardoor de folie verandert in thermokussens. Doordat de lucht opwarmt en niet kan ontsnappen, wordt ook de lucht die beneden hangt in een kamer opgewarmd. 

Hierdoor wordt een constant klimaat in een interieur verkregen dat niet allen zorgt voor meer comfort en minder energiekosten, maar ook nog eens gezonder is.

Voordelen na isolatie onder de vloer aangebracht

 • Verbeterd wooncomfort door een warmere vloer en gelijkmatigere temperatuur in huis.

 • Energie besparing door het verminderen van warmteverlies, wat resulteert in lagere energierekening.

 • Vermindering van optrekkend vocht en schimmelvorming, waardoor een gezonder binnenklimaat ontstaat.

 • Verlengde levensduur van de vloer en minder slijtage van vloerbedekking en kruipruimte.

 • Lagere CO2-uitstoot en een positieve bijdrage aan het milieu.

 • Waardevermeerdering van uw woning en een aantrekkelijkere verkoopbaarheid in de toekomst.

 • Potentiële subsidie- en financieringsmogelijkheden om de kosten te verlagen.

Bodemisolatie toepassingen

TONZON Vloerisolatie is geschikt voor alle soorten vloeren, of ze nu van hout, steen, beton, kwaaitaal, enzovoort zijn. Het werkt voor vloeren die nog niet zijn geïsoleerd, vloeren die bij de bouw zijn geïsoleerd, vloeren die achteraf zijn geïsoleerd met purschuim of bodemisolatie, en zelfs vloeren met vloerverwarming.

Zelfs als er geen kruipruimte is, kan TONZON Vloerisolatie worden toegepast. Het kan ook worden gebruikt om vloeren die al met andere isolatiematerialen zijn geïsoleerd, verder te verbeteren en een nog beter binnenklimaat te creëren.

Appartementen

BEGANE GROND EN APPARTEMENTEN

Reeds geisoleerde vloeren

REEDS- OF NIET GEÏSOLEERDe vloeren

Beton vloeren

HOUTENvloeren EN BETONVLOEREN

Stacaravans

isoleren van Chalets en stacaravans

Overheidsinstellingen

overheden en instellingen

Garageboxen

isoleren van GARAGES EN garageboxen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vloerisolatie Arnhem en omstreken

Als u op zoek bent naar een kwalitatieve vloerisolatiedienst in Nederland, dan heeft u aan P&L Vloerisolatie rondom Arnhem het best. We zijn er trots op onze diensten aan te bieden aan deze vijf steden; Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Nijmegen en Arnhem. Of u nu hulp nodig heeft bij het isoleren van uw vloeren tegen koude winters of vochtige zomerdagen, ons deskundige team staat voor u klaar.

Vloerisolatie is een essentiële investering in een woning die zowel comfort als waarde toevoegt aan uw woonervaring. Met de diensten van P&L kunt u het hele jaar door genieten van gezellige winteravonden en besparen op uw energierekening.

Isolatie onder de vloer aangebracht, krijg ik subsidie?

Wil je graag vloerisolatie laten aanbrengen in Arnhem en ben je benieuwd naar de beschikbare subsidies? Voor vloerisolatie in Arnhem kun je namelijk aanspraak maken op een subsidie die het isoleren van je vloer nog aantrekkelijker maakt. Met deze subsidie kun je niet alleen genieten van een comfortabeler en energiezuiniger huis, maar ook besparen op de kosten van de isolatiewerkzaamheden. De meeste isolatiebedrijven vertellen hier niks over maar met een goede isolatie heeft u recht op subsidie.

De subsidie voor vloerisolatie in Arnhem bedraagt € 5,50 per vierkante meters wanneer je de vloer isoleert en € 4 per vierkante meter voor het isoleren van de zoldervloer. Dit betekent dat je financiële ondersteuning krijgt bij het verbeteren van de isolatie van je woning. Het is echter belangrijk om te weten dat de subsidie van toepassing is wanneer je minimaal 20 vierkante meter aan vloer isoleert.

Disclaimer; wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van isolatie onder de vloeren of de kruipruimte. Alleen vloerisolatie geen dakisolatie isolatiebedrijf Voor meer informatie over subsidie verwijzen wij u graag door naar de site van de Rijksoverheid.

Neem contact op voor meer informatie over vloerisolatie in Arnhem

Arnhem vloerisolatie of isolatie in andere steden is een taak die met uiterste precisie moet worden uitgevoerd. Alleen dan kan je het meeste waar krijgen voor de investering. Laat de uitvoering doen door een bedrijf als P&L vloerisolatie en vraag naar de isolatiemogelijkheden. Contact opnemen kan door een contactformulier of een mailtje te sturen naar info@penlvloerisolatie.nl. Daarnaast kan je ook bellen naar 06-83 64 06 21.

De voordelen van vloerisolatie Arnhem:

 • Lagere stookkosten, hierdoor blijft de energierekening laag, wat weer bijdraagt aan energiebesparing,

 • Minder vochtproblemen in de kruipruimte en schimmel aan wanden of de vloer,

 • Goede manier om de waarde van het huis omhoog te krijgen, bewoners willen sneller in een huis wonen die met de juiste isolatiemethode is geïsoleerd.

 • Hoogwaardige kwaliteit vloerisolatie in Arnhem, hoe dan ook waar voor je geld door goed isolatiemateriaal.

Kies voor milieuvriendelijke en duurzame kruipruimte isolatie in Arnhem

Doordat je je verwarming minder moet gebruiken met onze doeltreffende vloerisolatie, wordt er minder energie gebruikt. Dat betekent dat je bijdraagt aan een positieve impact op het milieu door de vraag naar energie en de uitstoot te verminderen. Met de vakkundigheid van P&L Vloerisolatie en onze kruipruimte isolatie Arnhem kun je dus tegelijkertijd geld en de planeet besparen!

Maar dat is niet het enige goede nieuws! Doordat de grond wordt afgedekt met de speciale folie, krijg je een kruipruimte die kurkdroog is. Hierdoor worden niet alleen leidingen beschermd, maar ook het hout in de kruipruimte zal langer meegaan. Daarnaast bevat TONZON geen polyetheen.

Veelgestelde vragen over vloerisolatie in Arnhem

Houdt TONZON vloerisolatie vocht tegen?

Ja. TONZON vloerisolatie neemt geen vocht op. De folie wordt naadloos aan elkaar gekoppeld, waardoor er geen voegen zijn en er dus ook geen vocht en lucht doorheen kan sluipen.

Kunnen TONZON thermokussens in bestaande vloeren worden aangebracht?

Absoluut! Wanneer je een vrijblijvende meting en offerte aanvraagt om je kruipruimte te isoleren in Arnhem, zullen we je adviseren over de beste oplossingen voor je en hoe het werkt.

Heb ik andere soorten isolatie nodig in mijn huis?

Het is mogelijk om je verwarmingskosten verder te verlagen wanneer je ook aanvullende plafond- en wandisolatie in je huis installeert. Daarom raden we altijd aan om je hele huis complementair te isoleren. We kunnen je altijd adviseren over hoe je dit het beste kunt bereiken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!