Skip to content

Direct bellen: 📞 0683640621

Menu

Vloerisolatie arnhem

TONZON vloerisolatie Arnhem

P&L Vloerisolatie installeert de meest efficiënte vloerisolatie in Arnhem voor nieuwe of bestaande vloeren. En dat met onmiddellijke voordelen.

Anders gezegd, door ons in te huren om je vloer te isoleren in Arnhem, bespaar je niet alleen op energiekosten. Onze vloerisolatie Arnhem verandert ook volledig het comfort van je hele huis!

Ervaar snel het ultieme wooncomfort voor jezelf en je portemonnee en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende prijsopgave!

Met TONZON vloerisolatie in Arnhem besparen op de energiekosten

Je vloeren lopen door je hele huis, wat betekent dat als ze niet goed geïsoleerd zijn, er veel mogelijkheden zijn voor de ongewenste warmte en kou om binnen te komen. TONZON vloerisolatie creëert een barrière die je huis beschermt tegen de luchtstroom onder je eigendom, zodat de thermische efficiëntie wordt verhoogd. 

Dit betekent dat je de temperatuur in je interieur op veel beter op natuurlijke wijze kunt beheersen, zonder dat je verwarming overuren moet maken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Hoe werkt TONZON vloerisolatie?

Om je kruipruimte te isoleren in Arnhem gebruiken we een speciale folie dat slechts 30 gram per m2 weegt. Hierdoor kunnen we niet alleen gemakkelijk werken in grote ruimtes, maar ook in kleinere en moeilijk toegankelijke ruimtes. Bovendien is het mogelijk om TONZON vloerisolatie te installeren bij reeds geïsoleerde vloeren, zolang er maar een minimale kruipruimte is van 35 cm.

De folie wordt naadloos aan elkaar gekoppeld met tape waardoor er geen lucht kan ontsnappen. De lucht wordt nadien toegevoegd waardoor de folie verandert in thermokussens. Doordat de lucht opwarmt en niet kan ontsnappen, wordt ook de lucht die beneden hangt in een kamer opgewarmd. 

Hierdoor wordt een constant klimaat in een interieur verkregen dat niet allen zorgt voor meer comfort en minder energiekosten, maar ook nog eens gezonder is.

Kies voor milieuvriendelijke en duurzame kruipruimte isolatie in Arnhem

Doordat je je verwarming minder moet gebruiken met onze doeltreffende vloerisolatie, wordt er minder energie gebruikt. Dat betekent dat je bijdraagt aan een positieve impact op het milieu door de vraag naar energie en de uitstoot te verminderen. Met de vakkundigheid van P&L Vloerisolatie en onze kruipruimte isolatie Arnhem kun je dus tegelijkertijd geld en de planeet besparen!

Maar dat is niet het enige goede nieuws! Doordat de grond wordt afgedekt met de speciale folie, krijg je een kruipruimte die kurkdroog is. Hierdoor worden niet alleen leidingen beschermd, maar ook het hout in de kruipruimte zal langer meegaan. Daarnaast bevat TONZON geen polyetheen.

Vloerisolatie toepassingen

Appartementen

BEGANE GROND EN APPARTEMENTEN

Reeds geisoleerde vloeren

REEDS- OF NIET GEÏSOLEERDe vloeren

Beton vloeren

HOUTENvloeren EN BETONVLOEREN

Stacaravans

isoleren van Chalets en stacaravans

Overheidsinstellingen

overheden en instellingen

Garageboxen

isoleren van GARAGES EN garageboxen

Veelgestelde vragen over vloerisolatie in Arnhem

Houdt TONZON vloerisolatie vocht tegen?

Ja. TONZON vloerisolatie neemt geen vocht op. De folie wordt naadloos aan elkaar gekoppeld, waardoor er geen voegen zijn en er dus ook geen vocht en lucht doorheen kan sluipen.

Kunnen TONZON thermokussens in bestaande vloeren worden aangebracht?

Absoluut! Wanneer je een vrijblijvende meting en offerte aanvraagt om je kruipruimte te isoleren in Arnhem, zullen we je adviseren over de beste oplossingen voor je en hoe het werkt.

Heb ik andere soorten isolatie nodig in mijn huis?

Het is mogelijk om je verwarmingskosten verder te verlagen wanneer je ook aanvullende plafond- en wandisolatie in je huis installeert. Daarom raden we altijd aan om je hele huis complementair te isoleren. We kunnen je altijd adviseren over hoe je dit het beste kunt bereiken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vloerisolatie in Arnhem en omstreken

Als u op zoek bent naar een kwalitatieve vloerisolatiedienst in Nederland, dan heeft u aan P&L Vloerisolatie rondom Arnhem het best. We zijn er trots op onze diensten aan te bieden aan deze vijf steden; Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Nijmegen en Arnhem. Of u nu hulp nodig heeft bij het isoleren van uw vloeren tegen koude winters of vochtige zomerdagen, ons deskundige team staat voor u klaar.

Vloerisolatie is een essentiële investering in een woning die zowel comfort als waarde toevoegt aan uw woonervaring. Met de diensten van P&L kunt u het hele jaar door genieten van gezellige winteravonden en besparen op uw energierekening.