Skip to content

Direct bellen: 📞 0683640621

Menu

Vloerisolatie deventer

TONZON vloerisolatie Deventer

Op zoek naar bodemisolatie in Deventer? Overweeg dan TONZON bodemisolatie als je een snelle en effectieve manier zoekt om energie te besparen en het hele jaar door een comfortabelere temperatuur in je huis wilt behouden.

De TONZON thermoskussens zorgen voor een lucht barrière die openingen afdicht en alle luchtstroom elimineert. Dit betekent dat de combinatie van hermetische afdichting en superieure isolatie een ongeëvenaard systeem creëert in vergelijking met elk ander product of andere methode.

Ervaar hoe dit isolatiemateriaal voor je nieuwe of bestaande woning werkt door vandaag nog contact op te nemen met P&L Vloerisolatie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Waarom TONZON vloerisolatie Deventer aanbrengen?

Sinds 1980 heeft de techniek van TONZON bodemisolatie bewezen dat je alleen maar voordelen haalt uit deze vorm van isoleren, wat niet altijd het geval is bij andere methodes. En dankzij P&L vloerisolatie kan ook jij profiteren van onze geweldige thermoskussens als kruipruimte isolatie in Deventer.

Wij werken enkel met dit isolatiemateriaal, omdat het zo succesvol is. Maar het is ook gemakkelijk om mee te werken, beter voor het milieu en ook gezonder. Door zijn licht gewicht (30 gram per m2) is een kruipruimte isoleren in Deventer een fluitje van een cent. 

Bovendien zorgt het voor een kurkdroge ruimte, waardoor je extra opbergplaatsen hebt en het hout en de leidingen onder je bodem voor lange tijd beschermd zijn.

Hoe dik moet Bodemisolatie zijn?

Voor optimale bodemisolatie is een isolatielaag van 8 tot 10 centimeter dik aan te raden. Als dit niet past binnen uw de opbouw van uw ondergrond of kruipruimte, kunt u kiezen voor een minimale isolatielaag van 3 tot 4 centimeter om de thermische isolatiewaarde te verbeteren.

Ons team van P&L kan uw specifieke situatie beoordelen en u adviseren over de beste isolatieoplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele installatie met hoogwaardige isolatiematerialen.

Bodemisolatie toepassingen

TONZON Vloerisolatie is geschikt voor alle soorten vloeren, of ze nu van hout, steen, beton, kwaaitaal, enzovoort zijn. Het werkt voor vloeren die nog niet zijn geïsoleerd, vloeren die bij de bouw zijn geïsoleerd, vloeren die achteraf zijn geïsoleerd met purschuim of bodemisolatie, en zelfs vloeren met vloerverwarming.

Zelfs als er geen kruipruimte is, kan TONZON Vloerisolatie worden toegepast. Het kan ook worden gebruikt om vloeren die al met andere isolatiematerialen zijn geïsoleerd, verder te verbeteren en een nog beter binnenklimaat te creëren.

Appartementen

BEGANE GROND EN APPARTEMENTEN

Reeds geisoleerde vloeren

REEDS- OF NIET GEÏSOLEERDe vloeren

Beton vloeren

HOUTENvloeren EN BETONVLOEREN

Stacaravans

isoleren van Chalets en stacaravans

Overheidsinstellingen

overheden en instellingen

Garageboxen

isoleren van GARAGES EN garageboxen

  • Hoe werkt een kruipruimte isoleren in Deventer met TONZON bodemisolatie?

Om te beginnen komen we eerst bij je langs voor opmetingen en het maken van een prijsbestek. Ook kijken we of het plaatsen van TONZON mogelijk is. Ongedierte of te weinig ruimte kan het installeren van dit soort vloerisolatie onmogelijk maken. Maar ook daar helpen we je graag een oplossing voor te vinden.

Van zodra we aan het werk gaan, plaatsen we eerst de TONZON folie op de grond in de kruipruimte, waarbij we tape gebruiken voor een naadloze koppeling tussen de folie. Doordat de thermokussens naadloos zijn afgesloten, kan er geen lucht ontsnappen.

Wanneer de stilstaande lucht in de kussens opwarmt, wordt ook je bodem en de lucht die beneden in je interieur hangt, opgewarmd. Hierdoor kan je de temperatuur in je huis beter regelen op een natuurlijke manier, waardoor je minder gebruik moet maken van je verwarming.

De voordelen van TONZON kruipruimte isoleren in Deventer

Na isoleren door een ervaren isolatiebedrijf Deventer zoals P&L zijn er vele voordelen waar u van kan profiteren.

– Geen koude vloer meer

– Energiebesparende maatregelen; energiekosten dalen

– Bescherming van de leidingen onder je bodem

– Geen optrekkend vocht en schimmelvorming

– Verhoogt het wooncomfort; geen vochtige kruipruimtes

– Kans op stijging van de hypotheekwaarde; huizen zijn meer waard als ze een hoge isolatiewaarde hebben

– Uitstekende isolatiewaarde

Waar moet ik op letten bij Bodemisolatie Deventer?

Bij bodemisolatie zijn er verschillende zaken waar u op moet letten. Allereerst is de hoogte van uw kruipruimte isolatie en vloerisolatie belangrijk. Een optimale dikte is tussen de 8 en 10 centimeter, maar als dit niet past, is een isolatielaag van 3 tot 4 centimeter voldoende.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar vochtproblemen. Wat is de reden voor isolatie? Ervaart u vochtproblemen? Afhankelijk daarvan kan gekozen worden voor vloerisolatie of bodemisolatie.

De isolatiewaarde van vloerisolatie is ook van belang. Het zorgt voor betere thermische isolatie, wat resulteert in een comfortabelere woning en energiebesparing. Daarnaast kan vloerisolatie vochtproblemen voorkomen en de duurzaamheid van de vloer verbeteren.

Bij het kiezen van vloerisolatie is TONZON vloerisolatie een uitstekende keuze. Het hoogwaardige isolatiemateriaal van TONZON biedt optimale isolatieprestaties en past zich aan aan verschillende vloeropbouwen. Hierdoor kunt u genieten van een comfortabeler en energiezuiniger huis.

Kortom, bij vloerisolatie is het belangrijk om te letten op de hoogte van de isolatielaag, eventuele vochtproblemen, de isolatiewaarde en de keuze voor hoogwaardige vloerisolatie zoals TONZON. Door deze aspecten in overweging te nemen, kunt u profiteren van een effectieve vloerisolatie die zorgt voor meer comfort en energiebesparing.

Hoeveel graden scheelt vloerisolatie?

Bodemisolatie draagt bij aan een verbetering van het binnenklimaat en kan zorgen voor energiebesparing. Het precieze temperatuurverschil kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals isolatiemateriaal, vloerconstructie en specifieke omstandigheden van de woning.

Het is altijd aan te raden om een professioneel advies in te winnen om de meest nauwkeurige informatie te verkrijgen over het verwachte temperatuurverschil bij vloerisolatie. Het algemene tempratuur verschil kan al 2 graden zijn. Dit merkt u niet alleen in huis, maar ook in de portemonnee.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Onze vloerisolatiediensten in en rondom Deventer

P&L Vloerisolatie is een vloerisolatiebedrijf dat met trots zijn diensten aanbiedt in Apeldoorn, Emmeloord, Zutphen, Nijmegen en Arnhem. Vloerisolatie kan op vele manieren gunstig zijn voor uw woning; van het verminderen van geluidsniveaus, het reguleren van de luchttemperatuur binnenshuis tot het bieden van comfort onder de voeten.

Woont u niet in een van deze steden? Neem dan alsnog contact met ons op.

Wij zijn er om u de beste kwaliteit service te bieden om uw vloer te isoleren. Spreek vandaag nog met een van onze deskundige medewerkers en ontdek hoe P&L Vloerisolatie u kan helpen het hele jaar een er warm en prettig bij te zitten! Het isoleren van de bodem is een maatregel die het wooncomfort enorm verbeterd. Een vloer die koud aanvoelt is verleden tijd. U heeft geen last meer van te hoge stookkosten. Vraag een gratis adviesgesprek aan zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen doen en wat de exacte kosten zijn voor dit project.

Als u andere vragen heeft over het isoleren van de vloer, raden we aan om bij de FAQ te kijken, of om uw vragen te verzenden naar info@penlvloerisolatie.nl

Kiezen voor TONZON Vloerisolatie van P&L Vloerisolatie in Deventer is kiezen voor kwaliteit

Bij een gecertificeerd isolatiebedrijf zoals P&L geloven we dat geen klus te groot of te klein is. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat we je altijd een oplossing kunnen bieden die binnen je budget kan worden geleverd.

Onze vriendelijke medewerkers hebben een schat aan kennis en ervaring als het gaat om het leveren van TONZON bodemisolatie in Deventer. Met één telefoontje of e-mail plan je een geheel vrijblijvend bezoek met offerte in.

Kies voor P&L voor vloerisolatiediensten in Deventer

Kies voor vloerisolatie in Deventer en geniet van de voordelen voor uw woning. Bodemisolatie zorgt niet alleen voor een verhoogde temperatuur in huis, maar ook voor energiebesparing en een verbeterd binnenklimaat. Bij P&L begrijpen we het belang van kwalitatieve bodemisolatie.

Ons ervaren team staat klaar om uw woning in Deventer van professionele bodemisolatie te voorzien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe bodemisolatie uw wooncomfort kan verhogen en uw energieverbruik kan verminderen. Investeer in bodemisolatie en geniet van een aangenaam en energiezuinig huis in Deventer.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Het isoleren van de vloer in Deventer – FAQ

V: WAAROM ZOU IK vloerISOLATIE OVERWEGEN VOOR MIJN WONING IN DEVENTER?

A: Bodemisolatie biedt verschillende voordelen, zoals het verhogen van het wooncomfort, het verminderen van energieverlies en het voorkomen van vochtproblemen. Het helpt ook bij het besparen van energiekosten op de lange termijn en draagt bij aan een duurzamere woning.

P&L vloerisolatie Deventer is een expert in betonvloer isoleren & houten vloer isoleren dus voor woning isoleren gaat u naar P&L. Wij zijn wel alleen expert in bodemisolatie, voor verouderde spouwmuurisolatie verwijzen wij u graag door naar andere verschillende isolatiebedrijven.

V: HOEVEEL KAN IK BESPAREN MET BODEMISOLATIE IN DEVENTER?

A: Het exacte bedrag dat u kunt besparen, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van uw huis, de isolatiemethode en uw energieverbruik. Over het algemeen kunnen huiseigenaren met bodemisolatie tot wel 15% op hun energierekening besparen.

V: WELK ISOLATIEMATERIAAL WORDT GEBRUIKT VOOR BODEMISOLATIE IN DEVENTER?

A: Bij P&L Vloerisolatie maken we gebruik van de volgende isolatiematerialen, TONZON. TONZON is de beste vloerisolatie voor een vrijstaande woning/rijtjeshuis/flatgebouw. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat wij scherpe prijzen kunnen hanteren zonder in te leveren op kwaliteit. Deze gekozen methode vloerisolatie zorgt ervoor dat wij optimale isolatie kunnen aanbrengen aan uw woning.

V: HOE LANG DUURT DE INSTALLATIE VAN BODEMISOLATIE IN DEVENTER?

A: De installatietijd van bodemisolatie varieert afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project. In de meeste gevallen kan de installatie binnen enkele dagen worden voltooid. Ons professionele team zorgt voor een efficiënte en vakkundige installatie, met zo min mogelijk overlast voor u.

V: KOMT MIJN HUIS IN AANMERKING VOOR BODEMISOLATIE IN DEVENTER?

A: In de meeste gevallen kan bodemisolatie worden toegepast in verschillende typen woningen. Onze experts kunnen uw specifieke situatie beoordelen en adviseren over de mogelijkheden van bodemisolatie voor uw huis in Deventer.

Andere vragen over goede isolatie deventer? Neem contact met ons op.

Heeft u nog andere vragen over bodemisolatie in Deventer? Neem gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat voor uw bodemisolatieproject.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!