Skip to content

Direct bellen: 📞 0683640621

Menu

Vloerisolatie deventer

TONZON vloerisolatie Deventer

Op zoek naar vloerisolatie in Deventer? Overweeg dan TONZON vloerisolatie als je een snelle en effectieve manier zoekt om energie te besparen en het hele jaar door een comfortabelere temperatuur in je huis wilt behouden.

De TONZON thermoskussens zorgen voor een lucht barrière die openingen afdicht en alle luchtstroom elimineert. Dit betekent dat de combinatie van hermetische afdichting en superieure isolatie een ongeëvenaard systeem creëert in vergelijking met elk ander product of andere methode.

Ervaar hoe dit isolatiemateriaal voor je nieuwe of bestaande woning werkt door vandaag nog contact op te nemen met P&L Vloerisolatie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Waarom TONZON vloerisolatie in Deventer aanbrengen?

Sinds 1980 heeft de techniek van TONZON vloerisolatie bewezen dat je alleen maar voordelen haalt uit deze vorm van isoleren, wat niet altijd het geval is bij andere methodes. En dankzij P&L vloerisolatie kan ook jij profiteren van onze geweldige thermoskussens als kruipruimte isolatie in Deventer.

Wij werken enkel met dit isolatiemateriaal, omdat het zo succesvol is. Maar het is ook gemakkelijk om mee te werken, beter voor het milieu en ook gezonder. Door zijn licht gewicht (30 gram per m2) is een kruipruimte isoleren in Deventer een fluitje van een cent. 

Bovendien zorgt het voor een kurkdroge ruimte, waardoor je extra opbergplaatsen hebt en het hout en de leidingen onder je vloer voor lange tijd beschermd zijn.

Hoe werkt een kruipruimte isoleren in Deventer met TONZON vloerisolatie?

Om te beginnen komen we eerst bij je langs voor opmetingen en het maken van een prijsbestek. Ook kijken we of het plaatsen van TONZON mogelijk is. Ongedierte of te weinig ruimte kan het installeren van dit soort vloerisolatie onmogelijk maken. Maar ook daar helpen we je graag een oplossing voor te vinden.

En als je de klus om je vloer te isoleren in Deventer aan ons toevertrouwd, plannen we de werkzaamheden zo spoedig in.

Van zodra we aan het werk gaan, plaatsen we eerst de TONZON folie op de grond in de kruipruimte, waarbij we tape gebruiken voor een naadloze koppeling tussen de folie. Doordat de thermokussens naadloos zijn afgesloten, kan er geen lucht ontsnappen.

Wanneer de stilstaande lucht in de kussens opwarmt, wordt ook je vloer en de lucht die beneden in je interieur hangt, opgewarmd. Hierdoor kan je de temperatuur in je huis beter regelen op een natuurlijke manier, waardoor je minder gebruik moet maken van je verwarming.

Vloerisolatie toepassingen

Appartementen

BEGANE GROND EN APPARTEMENTEN

Reeds geisoleerde vloeren

REEDS- OF NIET GEÏSOLEERDe vloeren

Beton vloeren

HOUTENvloeren EN BETONVLOEREN

Stacaravans

isoleren van Chalets en stacaravans

Overheidsinstellingen

overheden en instellingen

Garageboxen

isoleren van GARAGES EN garageboxen

De voordelen van TONZON kruipruimte isolatie in Deventer

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan het gebruik van TONZON vloerisolatie. Hier zijn er een paar:

  • Uitstekend isolatiemateriaal dat licht en dun is
  • Minder energiekosten
  • Doeltreffend en duurzaam
  • Extra opbergruimte
  • Bescherming van de leidingen onder je vloer
  • Geen vocht en schimmelvorming
  • Verhoogt het wooncomfort
  • Beter voor je gezondheid
  • Heeft het keurmerk duurzaam wonen

Kiezen voor TONZON Vloerisolatie van P&L Vloerisolatie in Deventer is kiezen voor kwaliteit

Bij P&L Vloerisolatie geloven we dat geen klus te groot of te klein is. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat we je altijd een oplossing kunnen bieden die binnen je budget kan worden geleverd.

Onze vriendelijke medewerkers hebben een schat aan kennis en ervaring als het gaat om het leveren van TONZON vloerisolatie in Deventer. Met één telefoontje of e-mail plan je een geheel vrijblijvend bezoek met offerte in.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Onze vloerisolatiediensten in en rondom Deventer

P&L Vloerisolatie is een vloerisolatiebedrijf dat met trots zijn diensten aanbiedt in Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Nijmegen en Arnhem. Vloerisolatie kan op vele manieren gunstig zijn voor uw woning; van het verminderen van geluidsniveaus, het reguleren van de luchttemperatuur binnenshuis tot het bieden van comfort onder de voeten.

Wij zijn er om u de beste kwaliteit service te bieden om uw vloer te isoleren. Spreek vandaag nog met een van onze deskundige medewerkers en ontdek hoe P&L Vloerisolatie u kan helpen het hele jaar een er warm en prettig bij te zitten!