Skip to content

Direct bellen: 📞 0683640621

Menu

Vloerisolatie Lelystad

P&L Vloerisolatie – Expert in het Isoleren van Vloeren in Lelystad

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in vloerisolatie in Lelystad? Dan bent u bij P&L Vloerisolatie aan het juiste adres! Ons bedrijf richt zich op het isoleren van vloeren in woningen en bedrijfspanden met de hoogwaardige isolatiematerialen van TONZON.

Laat ons meer vertellen over de voordelen van vloerisolatie in Lelystad met TONZON materialen en waarom P&L Vloerisolatie de juiste keuze is voor het isoleren van uw vloer in Lelystad.

De voordelen van vloerisolatie in lelystad

Door het vloerisolatie in Lelystad met TONZON materialen, kan er flink worden bespaard op de energierekening. TONZON materialen hebben namelijk een hoge isolatiewaarde en zorgen ervoor dat warmteverlies via de vloer sterk wordt verminderd.

Hierdoor blijft de warmte langer in de woning of het pand behouden en hoeft er minder gestookt te worden om de ruimte op temperatuur te houden. Dit kan op jaarbasis honderden euro’s schelen op de energierekening. Een duurzame oplossing die zichzelf op termijn terugverdient!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Een comfortabele leefomgeving door P&L vloerisolatie

Naast het feit dat het isoleren van vloeren met TONZON materialen bijdraagt aan een lagere energierekening, heeft vloerisolatie in Lelystad ook nog andere voordelen. 

Zo zorgt het voor een comfortabelere leefomgeving. Het materiaal zorgt namelijk voor een gelijkmatige en aangename temperatuur in de ruimte. Geen koude voeten meer en geen last meer van tocht of condensatieproblemen!

In Lelystad isoleren wij uw vochtige kruipruimtes, uw nieuwe vloer, of uw oude vloer. Wij als ervaren isolatiebedrijf zorgen voor optimale isolatie van uw vloer. Als u uw vloer laat isoleren, geniet u ook van de goede service die wij bieden gecombineerd met deskundig advies. Dit alles zorgt ervoor dat uw vloer goed geïsoleerd is, en dat u kan besparen op de huidige gasprijzen.

P&L en zijn ruime ervaring vloerisolatie in Lelystad

P&L Vloerisolatie heeft ruime ervaring in het isoleren van vloeren in Lelystad en omstreken. Wij gebruiken uitsluitend de hoogst mogelijke kwaliteit isolatiematerialen van TONZON.

Onze vakmensen zijn zeer ervaren in uw woning isoleren en weten exact wat er moet gebeuren om jouw vloer optimaal te isoleren. Wij bieden je een op maat gemaakte oplossing op basis van jouw wensen en behoeften.

Is vloerisolatie in Lelystad rendabel?

Als u op zoek bent naar manieren om uw energierekening te verlagen en uw woning comfortabeler te maken, dan is vloerisolatie in Lelystad zeker het overwegen waard. Wij wegen uw wensen af en zorgen voor een lagere energierekening. 

Gemiddeld genomen zal een woning na vloerisolatie 320 kubieke meter minder gas verbruiken om de woning warm te houden, wat leidt tot een besparing van zo’n 220 euro per jaar. Na isoleren van uw vloer, zou u eventueel uw kruipruimte isolatie ook kunnen laten doen door ons. Dit helpt met het verlagen van optrekkend vocht.

Bovendien draagt vloerisolatie bij aan het verminderen van uw ecologische voetafdruk door de CO2-uitstoot te verminderen en daarmee bij te dragen aan een duurzamere leefomgeving. Als deskundigen op het gebied van energie-efficiëntie, kunnen we u helpen bij het kiezen van de juiste isolatie-oplossingen die passen bij uw woning en budget.

Met TONZON vloerisolatie Lelystad kun je:

  • Het energieverbruik verlagen

  • Besparen op je elektriciteitsrekening

  • Je comfortniveau verhogen

  • De impact van schimmel verminderen

  • Je afhankelijkheid van verwarmings- en koelsystemen verminderen

Kruipruimte isolatie

Een kruipruimte is een prima plek om uw woning te isoleren. Door uw kruipruimte te laten isoleren, kunt u uw woning warm houden in de winter en koel in de zomer.

P&L Vloerisolatie is een bedrijf dat gespecialiseerd is in TONZON vloerisolatie. TONZON vloerisolatie is een soort isolatie die gemaakt is van gerecyclede materialen, waardoor het erg milieuvriendelijk is.

Veel mensen realiseren zich niet hoe belangrijk het is om hun kruipruimte te isoleren. Een kruipruimte is de ruimte onder uw huis die toegang geeft tot loodgieters- en elektrische systemen.

Het is ook de plaats waar de HVAC-systemen van de meeste huizen zich bevinden. Vanwege de ligging en functie is het isoleren van uw kruipruimte essentieel voor het comfort van uw huis.

Bodemisolatie toepassingen

TONZON Vloerisolatie is geschikt voor alle soorten vloeren, of ze nu van hout, steen, beton, kwaaitaal, enzovoort zijn. Het werkt voor vloeren die nog niet zijn geïsoleerd, vloeren die bij de bouw zijn geïsoleerd, vloeren die achteraf zijn geïsoleerd met purschuim of bodemisolatie, en zelfs vloeren met vloerverwarming.

Zelfs als er geen kruipruimte is, kan TONZON Vloerisolatie worden toegepast. Het kan ook worden gebruikt om vloeren die al met andere isolatiematerialen zijn geïsoleerd, verder te verbeteren en een nog beter binnenklimaat te creëren.

Appartementen

BEGANE GROND EN APPARTEMENTEN

Reeds geisoleerde vloeren

REEDS- OF NIET GEÏSOLEERDe vloeren

Beton vloeren

HOUTENvloeren EN BETONVLOEREN

Stacaravans

isoleren van Chalets en stacaravans

Overheidsinstellingen

overheden en instellingen

Garageboxen

isoleren van GARAGES EN garageboxen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vloerisolatie niet alleen in Lelystad

Vloerisolatie is een essentieel onderdeel van het weerhouden van kou in elke ruimte, en als het gaat om vloerisolatie biedt P&L Vloerisolatie de beste service in de branche. Onze diensten zijn beschikbaar in Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Nijmegen en Arnhem.

Waar je ook gevestigd bent, je kan toegang krijgen tot onze expertise in vloerisolatie voor jouw huis of bedrijf. Vloerisolatie is niet iets om mee te knoeien, het vereist ervaring en technische kennis. Dus laat het over aan ware professionals in de branche. Met onze passie en toewijding om ervoor te zorgen dat jouw vloertemperatuur stabiel blijft, ongeacht de tijd van het jaar.

Laat de vloer van je huis isoleren in Lelystad door P&L

Wil je ook profiteren van de voordelen van vloerisolatie met TONZON materialen? Laat dan jouw vloer isoleren door P&L Vloerisolatie! Wij zijn gespecialiseerd in het isoleren van vloeren in Lelystad en omstreken. Met onze hoogwaardige isolatiematerialen en vakmensen zorgen wij voor een optimaal geïsoleerde vloer. Door deze goede isolatie in Lelystad zorgen we samen voor energie besparen.  

Dit zorgt voor een aangename temperatuur in huis en een flinke besparing op de energierekening. De exacte kosten zullen een stuk lager uitvallen. Daarnaast bieden wij een klantvriendelijke service waarbij wij altijd rekening houden met jouw wensen en behoeften. Neem nu contact op met hét isolatiebedrijf in Lelystad!