Skip to content

Direct bellen: 📞 0683640621

Menu

Vloerisolatie Nijmegen

Vloer isoleren Nijmegen

De rekeningen voor de verwarming van uw huis kunnen stressvol zijn, daarom overweeg je misschien het plaatsen, vervangen en/of bijwerken van je huisisolatie. Een gebied dat echter vaak vergeten wordt als het gaat om isolatie, is de vloer. Maar vloerisolatie is belangrijk als je het warmteverlies in je woning wilt beperken, vooral als je betonnen fundering enkele decennia oud is.

P&L Vloerisolatie nabij Nijmegen is gespecialiseerd in TONZON vloerisolatie, een techniek die al sinds 1980 heel succesvol is. Dus als je vloeren een betere isolatie nodig hebben, neem dan vandaag nog contact op met P&L Vloerisolatie om de mogelijkheden van TONZON thermoskussens te bespreken!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Voorkom warmteverlies en tocht met TONZON vloerisolatie in Nijmegen

Vloerisolatie in Nijmegen is zowel belangrijk bij het bouwen van een nieuwe woning als bij het vernieuwen van een bestaande oudere woning. Hoewel het er in de winter niet voor zorgt dat de vloer warmer aanvoelt aan je voeten, zal TONZON vloerisolatie voorkomen dat warme lucht uit de kamer ontsnapt, wat buitengewoon gunstig is voor je verwarmingskosten.

En geloof het of niet, het plaatsen van TONZON thermoskussens in je kruipruimte kan zelfs helpen bij tocht, vooral als de vloer het enige is tussen je eerste verdieping en kelder.

Houd koude lucht binnen met vloerisolatie

TONZON vloerisolatie is ook gunstig tijdens de zomermaanden, omdat het helpt om de koude lucht op de lagere verdiepingen van je huis te houden.

Het is algemeen bekend dat warme lucht opstijgt en daarom voelt de eerste verdieping van de meeste huizen in de zomermaanden koeler aan dan de tweede verdieping. TONZON thermoskussens kunnen helpen voorkomen dat warme lucht naar boven sijpelt. Hierdoor voel je je ’s nachts comfortabel en kun je genieten van een goede nachtrust.

Vloerisolatie toepassingen

Appartementen

BEGANE GROND EN APPARTEMENTEN

Reeds geisoleerde vloeren

REEDS- OF NIET GEÏSOLEERDe vloeren

Beton vloeren

HOUTENvloeren EN BETONVLOEREN

Stacaravans

isoleren van Chalets en stacaravans

Overheidsinstellingen

overheden en instellingen

Garageboxen

isoleren van GARAGES EN garageboxen

Bescherm je leidingen dmv vloerisolatie

Nederland ervaart tijdens de wintermaanden enkele ijskoude nachten, waardoor veel huiseigenaren te maken hebben met bevroren leidingen. TONZON vloerisolatie kan zelfs helpen de pijpleidingen onder je huis of tussen verdiepingen te beschermen en ervoor zorgen dat ze niet bevriezen.

Als je kijkt naar de kosten van het repareren van een gesprongen leiding, dan is TONZON zeker de moeite waard. En weet ook dat isolatie in de vloer van je garage of kelder ook een uitstekende manier is om de warmte in je huis vast te houden.

Wat is TONZON kruipruimte isolatie in Nijmegen?

Je kruipruimte isoleren in Nijmegen met TONZON vloerisolatie is heel eenvoudig. De speciale folie die fungeert als thermoskussens wordt in de kruipruimte bevestigd. Nadien kan de lucht die aan de kussens wordt toegevoegd niet ontsnappen, omdat deze naadloos aan elkaar wordt gekoppeld met tape.

De techniek van TONZON werkt dus met stilstaande lucht die opwarmt. Hierdoor wordt je vloer op een natuurlijke manier warmer. Daarom is een kruipruimte isoleren in Nijmegen met TONZON een geweldige optie om te besparen op energiekosten. Bovendien zorgt het ook voor een kurkdroge kruipruimte, zodat je deze als extra opbergplaats kunt gebruiken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

De beste kruipruimte isolatie in Nijmegen

Geen klus is te groot of te klein voor ons. Als je op zoek bent naar uitstekende kruipruimte isolatie in Nijmegen, vertrouw dan vandaag nog op de professionals van P&L Vloerisolatie.

Daarnaast zijn we ook trots op onze uitzonderlijke klantenservice. Bel of mail P&L vloerisolatie voor het maken van een afspraak of voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met prijsbestek en we gaan vandaag nog aan de slag!

Vloerisolatie in en rondom Nijmegen

P&L Vloerisolatie zijn de experts in vloerisolatie. Wij voorzien onze klanten in heel Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Nijmegen en Arnhem van superieure service die elke soort vloer isoleert tegen geluidsreductie en warmte-isolatie.

Onze aanpak helpt u geld te besparen en draagt ook bij aan een gezondere woonomgeving, iets waar we erg trots op zijn. Vertrouw op P&L voor al uw vloerisolatiebehoeften!