Skip to content

Direct bellen: 📞 0683640621

Menu

Vloerisolatie Nijmegen

De rekeningen voor de verwarming van uw huis kunnen stressvol zijn, daarom overweegt u misschien het plaatsen, vervangen en/of bijwerken van uw huisisolatie. Een gebied dat echter vaak vergeten wordt als het gaat om isolatie, is de vloer. Maar goede vloerisolatie is belangrijk als u het warmteverlies in uw woning wilt beperken, vooral als uw betonnen fundering enkele decennia oud is.

P&L Vloerisolatie in de buurt van Nijmegen is gespecialiseerd in TONZON vloerisolatie, een techniek die al sinds 1980 zeer succesvol is. Dus als uw vloeren betere isolatie nodig hebben, neem dan vandaag nog contact op met P&L Vloerisolatie om de mogelijkheden van TONZON thermoskussens te bespreken!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Voorkom warmteverlies en tocht met TONZON isolatie Nijmegen

Vloerisolatie in Nijmegen is zowel belangrijk bij het bouwen van een nieuwe woning als bij het vernieuwen van een bestaande oudere woning. Hoewel het er in de winter niet voor zorgt dat de vloer warmer aanvoelt aan uw voeten, zal TONZON vloerisolatie voorkomen dat warme lucht uit de kamer ontsnapt, wat buitengewoon gunstig is voor uw verwarmingskosten.

En geloof het of niet, het plaatsen van TONZON thermoskussens in uw kruipruimte kan zelfs helpen bij tocht, vooral als de vloer het enige is tussen uw eerste verdieping en kelder.

Houd koude lucht binnen met vloerisolatie

TONZON Vloerisolatie Nijmegen is ook gunstig tijdens de zomermaanden, omdat het helpt om de koude lucht op de lagere verdiepingen van uw huis te houden.

Het is algemeen bekend dat warme lucht opstijgt en daarom voelt de eerste verdieping van de meeste huizen in de zomermaanden koeler aan dan de tweede verdieping. TONZON thermoskussens kunnen helpen voorkomen dat warme lucht naar boven sijpelt. Hierdoor voelt u zich ‘s nachts comfortabel en kunt u genieten van een goede nachtrust.

Bescherm uw leidingen met vloerisolatie

Nederland ervaart tijdens de wintermaanden enkele ijskoude nachten, waardoor veel huiseigenaren te maken hebben met bevroren leidingen. TONZON Vloerisolatie Nijmegen kan zelfs helpen de pijpleidingen onder uw huis of tussen verdiepingen te beschermen en ervoor zorgen dat ze niet bevriezen.

Als u kijkt naar de kosten van het repareren van een gesprongen leiding, dan is TONZON zeker de moeite waard. En weet ook dat isolatie in de vloer van uw garage of kelder ook een uitstekende manier is om de warmte in uw huis vast te houden.

Bodemisolatie toepassingen

TONZON Vloerisolatie is geschikt voor alle soorten vloeren, of ze nu van hout, steen, beton, kwaaitaal, enzovoort zijn. Het werkt voor vloeren die nog niet zijn geïsoleerd, vloeren die bij de bouw zijn geïsoleerd, vloeren die achteraf zijn geïsoleerd met purschuim of bodemisolatie, en zelfs vloeren met vloerverwarming.

Zelfs als er geen kruipruimte is, kan TONZON Vloerisolatie worden toegepast. Het kan ook worden gebruikt om vloeren die al met andere isolatiematerialen zijn geïsoleerd, verder te verbeteren en een nog beter binnenklimaat te creëren.

Appartementen

BEGANE GROND EN APPARTEMENTEN

Reeds geisoleerde vloeren

REEDS- OF NIET GEÏSOLEERDe vloeren

Beton vloeren

HOUTENvloeren EN BETONVLOEREN

Stacaravans

isoleren van Chalets en stacaravans

Overheidsinstellingen

overheden en instellingen

Garageboxen

isoleren van GARAGES EN garageboxen

Waarom vloerisolatie belangrijk is

Als erkende experts op het gebied van Vloerisolatie Nijmegen begrijpen we de voordelen die het kan bieden. Een goed geïsoleerde vloer helpt om de warmte beter vast te houden, waardoor uw huis comfortabel blijft, zelfs tijdens de koude winters in Nijmegen. Samen zorgen we voor goede isolatie.

Bovendien leidt vloerisolatie tot energiebesparing, aangezien uw verwarmingssysteem minder hard hoeft te werken om de gewenste temperatuur te handhaven. Dit resulteert in lagere energiekosten en een positieve impact op het milieu.

De voordelen van energiebesparende maatregelen zoals vloerisolatie laten aanbrengen door een isolatiebedrijf als P&L

 • Optrekkend vocht voorkomen

 • Geen last meer van koude voeten

 • Warme vloer in huis

 • Droge lucht in de woning

 • Besparing op energiekosten

 • Verbetering van het wooncomfort

 • Investering in de waarde van uw woning

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Onze expertise in vloerisolatie

Bij P&L Vloerisolatie zijn we trots op onze expertise en jarenlange ervaring in de sector. Onze professionele teams hebben uitgebreide kennis van isolatiematerialen en -technieken en kunnen u voorzien van deskundig advies op maat.

Wij begrijpen dat elk huis uniek is, daarom inspecteren we uw woning grondig om de meest geschikte isolatieoplossing voor uw vloer te bepalen.

Kwaliteit staat bij ons voorop

Wanneer u voor P&L Vloerisolatie kiest, kunt u erop vertrouwen dat we alleen hoogwaardige materialen gebruiken. We werken samen met gerenommeerde leveranciers om isolatiematerialen van topkwaliteit te verkrijgen die duurzaam en effectief zijn.

Ons doel is om u een langdurige isolatieoplossing te bieden die aan al uw behoeften voldoet.

Onze professionele installatieservice

We begrijpen dat een juiste installatie essentieel is voor de effectiviteit van vloerisolatie. Daarom hebben we bij P&L Vloerisolatie een team van ervaren en gekwalificeerde professionals die de installatie vakkundig uitvoeren.

We zorgen voor een nauwkeurige plaatsing van de isolatiematerialen en garanderen zo een optimale isolatieprestatie voor uw vloer.

Klanttevredenheid staat centraal

Bij P&L Vloerisolatie streven we naar de hoogste klanttevredenheid. We begrijpen dat een tevreden klant de beste reclame is, daarom zetten we ons in om u de best mogelijke service te bieden.

Ons vriendelijke en behulpzame team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u door het hele proces te begeleiden. Uw tevredenheid is onze grootste beloning.

Kies voor P&L voor de beste vloerisolatie in Nederland

Als u op zoek bent naar vloerisolatie in Nijmegen, kies dan voor P&L Vloerisolatie. Wij bieden hoogwaardige isolatiediensten, deskundig advies op maat, professionele installatie en een ongeëvenaarde klantenservice.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw huis comfortabeler en energie-efficiënter te maken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Wat is TONZON kruipruimte isolatie in Nijmegen?

Uw kruipruimte isolatie in Nijmegen met TONZON vloerisolatie is heel eenvoudig. De speciale folie die fungeert als thermoskussens wordt in de kruipruimte bevestigd. Nadien kan de lucht die aan de kussens wordt toegevoegd niet ontsnappen, omdat deze naadloos aan elkaar wordt gekoppeld met tape.

De techniek van TONZON werkt dus met stilstaande lucht die opwarmt. Hierdoor wordt uw vloer op een natuurlijke manier warmer. Daarom is een kruipruimte isoleren in Nijmegen met TONZON een geweldige optie om te besparen op energiekosten. Bovendien zorgt het ook voor een kurkdroge kruipruimte, zodat u deze als extra opbergplaats kunt gebruiken.

De beste kruipruimte isolatie Nijmegen

Geen klus is te groot of te klein voor ons. Als u op zoek bent naar uitstekende kruipruimte isolatie in Nijmegen, vertrouw dan vandaag nog op de professionals van P&L Vloerisolatie.

Daarnaast zijn we ook trots op onze uitzonderlijke klantenservice. Bel of mail P&L Vloerisolatie voor het maken van een afspraak of voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met prijsopgave en we gaan vandaag nog aan de slag!

Vloerisolatie in en rondom Nijmegen

P&L Vloerisolatie zijn de experts in vloerisolatie. Wij voorzien onze klanten in heel Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Nijmegen en Arnhem van een superieure service die elke soort vloer isoleert tegen geluidsreductie en warmte-isolatie.

Onze aanpak helpt u na isoleren geld te besparen en draagt ook bij aan een gezondere woonomgeving, iets waar we erg trots op zijn. Vertrouw op P&L voor al uw vloerisolatiebehoeften!

Voel ik verschil bij vloerisolatie in Nijmegen?

Met vloerisolatie kunt u echt het verschil voelen in uw huis. Het comfortniveau neemt aanzienlijk toe, omdat u geen last meer zult hebben van een koude vloer.

In de koude wintermaanden zult u merken dat de temperatuur van uw vloer aangenaam en behaaglijk is, waardoor u comfortabel op blote voeten kunt lopen zonder dat u het koud krijgt.

Hoeveel graden verschil kan ik voelen?

Met vloerisolatie creëert u een comfortabel en behaaglijk huis. Het heeft een merkbaar effect op de temperatuur van de vloer, die tot wel 4°C kan stijgen, en zelfs meer als u vloerverwarming hebt.

Dit betekent dat u geen last meer zult hebben van een koude vloer. Het voelt aangenaam en warm aan, waardoor u zonder problemen op blote voeten kunt rondlopen. De beste isolatie zorgt voor het grootste gemak en een lagere energierekening.

De andere voordelen van vloerisolatie in Nijmegen

Daarnaast heeft vloerisolatie nog een ander voordeel: het voorkomt dat vocht uit de kruipruimte optrekt. Vochtproblemen, zoals schimmelvorming en een muffe geur, worden vaak veroorzaakt door vocht dat via de vloer omhoog komt. Door uw vloer te isoleren, wordt deze barrière doorbroken en blijft uw huis droger en gezonder.

Voor huizen met vloerverwarming biedt vloerisolatie nog meer voordelen. Omdat de warmte beter wordt vastgehouden, kan uw vloerverwarming efficiënter werken en de gewenste temperatuur sneller bereiken. Dit resulteert in een gelijkmatigere en comfortabelere warmteverdeling in uw huis.

Het isoleren van uw vloer is dus niet alleen gunstig voor uw comfort, maar ook voor het energieverbruik in uw woning. Door de warmte beter vast te houden, hoeft u minder te verwarmen en kunt u energie besparen. Dit leidt niet alleen tot lagere energiekosten, maar ook tot een verminderde belasting van het milieu.

Geniet van een aangenaam huis met P&L Vloerisolatie in Nijmegen

Bij P&L Vloerisolatie begrijpen we het belang van comfort en energie-efficiëntie in uw huis. Daarom bieden we hoogwaardige vloerisolatiediensten in Nijmegen en omgeving. Ons ervaren team staat klaar om uw vloerisolatieproject uit te voeren met vakmanschap en expertise.

Kies voor vloerisolatie door P&L Vloerisolatie en geniet van het comfort en de energiebesparing die het biedt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Heeft het zin om een betonnen vloer te isoleren?

Het isoleren van een betonnen vloer is niet alleen de moeite waard, het biedt ook diverse andere voordelen. Naast het verhoogde wooncomfort en het vermijden van koude voeten, zijn er nog meer redenen om te kiezen voor vloerisolatie bij een betonnen vloer.

Ten eerste helpt vloerisolatie om optrekkend vocht te voorkomen. Vochtproblemen kunnen leiden tot schimmelvorming en een ongezond leefklimaat in uw huis. Door de betonnen vloer te isoleren, wordt er een barrière gecreëerd die vocht buitenhoudt en uw woning droger en gezonder maakt.

WARMERE VLOER IN HUIS DOOR p&l

Daarnaast zorgt vloerisolatie voor een warmere vloer in huis. De isolatielaag zorgt ervoor dat de warmte beter wordt vastgehouden, waardoor de vloer comfortabeler aanvoelt. Dit is vooral merkbaar tijdens koude seizoenen, waarin u kunt genieten van een aangename en behaaglijke vloertemperatuur.

Een ander voordeel van betonnen vloerisolatie is het creëren van droge lucht in uw woning. Door vochtproblemen te voorkomen, wordt de luchtvochtigheid beter gereguleerd. Dit kan helpen bij het voorkomen van schimmelvorming en het bevorderen van een gezonde leefomgeving.

Energie besparing door P&L

Daarnaast leidt vloerisolatie tot energiebesparing. Door de warmte beter vast te houden, hoeft uw verwarmingssysteem minder hard te werken om de gewenste temperatuur te bereiken en te behouden. Dit resulteert in lagere energiekosten en een vermindering van uw ecologische voetafdruk.

Tot slot is het isoleren van uw betonnen vloer een investering in de waarde van uw woning. Een goed geïsoleerde vloer is aantrekkelijk voor potentiële kopers en kan de verkoopwaarde van uw huis verhogen.

Bodemisolatie toepassingen

TONZON Vloerisolatie is geschikt voor alle soorten vloeren, of ze nu van hout, steen, beton, kwaaitaal, enzovoort zijn. Het werkt voor vloeren die nog niet zijn geïsoleerd, vloeren die bij de bouw zijn geïsoleerd, vloeren die achteraf zijn geïsoleerd met purschuim of bodemisolatie, en zelfs vloeren met vloerverwarming.

Zelfs als er geen kruipruimte is, kan TONZON Vloerisolatie worden toegepast. Het kan ook worden gebruikt om vloeren die al met andere isolatiematerialen zijn geïsoleerd, verder te verbeteren en een nog beter binnenklimaat te creëren.

Appartementen

BEGANE GROND EN APPARTEMENTEN

Reeds geisoleerde vloeren

REEDS- OF NIET GEÏSOLEERDe vloeren

Beton vloeren

HOUTENvloeren EN BETONVLOEREN

Stacaravans

isoleren van Chalets en stacaravans

Overheidsinstellingen

overheden en instellingen

Garageboxen

isoleren van GARAGES EN garageboxen

Betonnen vloer isoleren? Neem contact op met P&L!

Voor een betonnen vloer zijn er verschillende opties voor vloerisolatie. Als u een nieuwe betonnen vloer gaat storten, kunt u als eerste stap de vloer isoleren en vervolgens het beton storten. In dit geval is TONZON een uitstekende partner die gespecialiseerd is in isolatiemateriaal voor betonnen vloeren. TONZON is een veel gekozen isolatiemateriaal.

Als de betonnen vloer al gelegd is en u geen kruipruimte heeft, kunt u ervoor kiezen om de vloer van bovenaf te isoleren. Hierbij wordt het isolatiemateriaal direct op de betonnen vloer aangebracht. Er zijn verschillende isolatiematerialen beschikbaar die geschikt zijn voor deze toepassing, zoals isolatieplaten of isolatiefolie.

isolatiebedrijf gezocht? Kies dan voor P&L om uw vloer te laten isoleren

Kruipruimte isoleren via P&L is een uitekende keuze waaraan u goed doet om hem te maken. Wij weten alles van kruipruimte isolatie af. Dus als u vragen heeft op kruipruimte isoleren neem dan contact met op ons of kijk op de pagina van woningisolatie & kruipruimtes.

Houd hier rekening mee als u een betonnen vloer laat isoleren

Bij het kiezen van de beste vloerisolatie voor uw betonnen vloer is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals isolatiewaarde, vochtbestendigheid en installatiegemak. Het is raadzaam om advies in te winnen bij een specialist op het gebied van vloerisolatie om de juiste keuze te maken die aansluit bij uw specifieke situatie.

Bij P&L Vloerisolatie hebben we ervaring met het isoleren van betonnen vloeren en kunnen we u helpen bij het selecteren en installeren van de beste vloerisolatie voor uw betonnen vloer. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Veelgestelde vragen over vloerisolatie

 1. Hoe lang duurt het om vloerisolatie te installeren?

De installatietijd voor vloerisolatie kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van uw vloer en het type isolatiemateriaal dat wordt gebruikt. Over het algemeen kunnen we echter een snelle en efficiënte installatie garanderen, waarbij we zo min mogelijk overlast veroorzaken.

 1. Hoeveel geld kan ik besparen met vloerisolatie?

De exacte besparingen kunnen variëren, afhankelijk van uw specifieke situatie en energieverbruik. Over het algemeen kunnen onze klanten aanzienlijke besparingen op hun energierekening verwachten na het isoleren van hun vloer. Dit kan oplopen tot enkele honderden euro’s per jaar.

 1. Is vloerisolatie alleen geschikt voor nieuwbouwwoningen?

Absoluut niet! Vloerisolatie kan zowel in bestaande woningen als in nieuwbouwwoningen worden toegepast. Het is een effectieve manier om de energie-efficiëntie van elke woning te verbeteren, ongeacht de leeftijd. Bij P&L Vloerisolatie kunnen we u adviseren over de beste isolatieoplossing, ongeacht het type woning dat u heeft.

 1. Komt mijn huis in aanmerking voor subsidie voor vloerisolatie?

In sommige gevallen kunnen huiseigenaren in aanmerking komen voor subsidie voor vloerisolatie. De beschikbaarheid en voorwaarden van subsidies kunnen echter variëren, afhankelijk van uw regio en de specifieke situatie. Bij P&L Vloerisolatie kunnen we u informeren over de mogelijkheden en u helpen bij het aanvragen van eventuele beschikbare subsidies.

 1. Hoe kan ik contact opnemen met P&L Vloerisolatie?

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via onze website, waar u ons contactformulier kunt invullen. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op 0683640621 of een e-mail sturen naar info@penlvloerisolatie.nl.

We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een afspraak te plannen om uw vloerisolatiebehoeften te bespreken.