Skip to content

Direct bellen: 📞 0683640621

Menu

Vloerisolatie Zutphen

Kruipruimte in Zutphen isoleren

Veel mensen zien vloerisolatie over het hoofd, maar zonder deze isolatie verlies je tot wel 20% van de warmte van je huis. Na isoleren kan je dit merken in de woning en de portemonnee.

Of je nu gaat (ver)bouwen, renoveren of een manier zoekt om het energieverbruik in je huis te verbeteren, kiezen voor kruipruimte isolatie in Zutphen met TONZON vloerisolatie is een investering waar je geen spijt van krijgt. Vloerisolatie aanbrengen is voor onze experts in een paar uur gedaan, zo kunt u direct profiteren van de voordelen zoals een lagere energierekening door de meest effectieve isolatie methode.

DE VOORDELEN VAN VLOERISOLATIE IN ZUTPHEN DOOR P&L ZIJN AANWEZIG:

Zo kunt u vaarwel zeggen tegen nare aspecten zoals optrekkend vocht en een koude vloer en profiteren van besparing in de optomende. De warmte blijft langer hangen door vloerisolatie. Het is dus zeker voordelig.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend prijsopgave!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Wat is vloerisolatie?

Door vloerisolatie te plaatsen vertraag je de warmtestroom in huis, net als dak- en wandisolatie. Hierdoor voorkom je warmteverlies in de winter en heb je minder warmte in huis tijdens de zomer. Maar vloerisolatie heeft nog andere voordelen, zoals het dempen van geluiden. (Geluidsisolatie)

Huizen die goed geïsoleerd zijn, zijn beter in het reguleren van de binnentemperatuur en zijn minder afhankelijk van kunstmatige verwarming en koeling. Zo kun je het hele jaar door geld besparen op je energierekening. Ook helpt effectieve isolatie optrekkend vocht tegen te gaan. Een ervaren isolatiebedrijf zoals P&L vloerisolatie kan u helpen uw begane grond en de zoldervloer te isoleren. Neem nu contact met ons op voor de voorwaarden.

Vloer isoleren met TONZON

De R-waarde van een isolatieproduct vertelt je hoe goed het warmtestroom weerstaat. Een product met een hogere waarde zal dus grotere thermische eigenschappen hebben dan een product met een lagere R-waarde.

TONZON thermoskussens met drie kamers hebben een R-waarde van minimaal Rd ≥ 4,8 m²K/W. In de praktijk kan dit nog veel hoger zijn. Bovendien is het zelfs mogelijk om een R-waarde van Rc ≥ 7,0 m²K/W te bekomen. Dit door te kiezen voor het meest recente product van TONZON.

Kortom, met TONZON thermoskussens bereik je de hoogste isolatiewaarde.

Waarom TONZON vloerisolatie IN Zutphen?

Het gevoel van kou in huis in de winter is verschrikkelijk. Die ijzige tegels om op te lopen. En dan hebben we nog niet gesproken over de enorme stapel dikke sokken om te wassen!

Je huis moet je ontsnapping aan de buitenwereld zijn. Maar tochtstrips, inefficiënte draagbare kachels en warmwaterkruiken zijn vaak de best verkochte producten tijdens de winter. Stel je voor dat je dit allemaal niet meer nodig hebt? En dat kan, met TONZON kruipruimte isolatie in Zutphen!

Wat is TONZON vloerisolatie in Zutphen?

TONZON vloerisolatie is een speciale bodemfolie (thermoskussens) die onder je vloer in de kruipruimte wordt geplaatst. Het product is naadloos en werkt met stilstaande lucht. Bovendien zorgt het voor een kurkdroge kruipruimte, en bent u af van die vochtige kruipruimtes.

Van zodra de bovenste luchtlagen opwarmen, wordt ook je vloer warmer. Hierdoor moet je minder je verwarming gebruiken, waardoor je bespaart op energiekosten.

Bodemisolatie toepassingen

TONZON Vloerisolatie is geschikt voor alle soorten vloeren, of ze nu van hout, steen, beton, kwaaitaal, enzovoort zijn. Het werkt voor vloeren die nog niet zijn geïsoleerd, vloeren die bij de bouw zijn geïsoleerd, vloeren die achteraf zijn geïsoleerd met purschuim of bodemisolatie, en zelfs vloeren met vloerverwarming.

Zelfs als er geen kruipruimte is, kan TONZON Vloerisolatie worden toegepast. Het kan ook worden gebruikt om vloeren die al met andere isolatiematerialen zijn geïsoleerd, verder te verbeteren en een nog beter binnenklimaat te creëren.

Appartementen

BEGANE GROND EN APPARTEMENTEN

Reeds geisoleerde vloeren

REEDS- OF NIET GEÏSOLEERDe vloeren

Beton vloeren

HOUTENvloeren EN BETONVLOEREN

Stacaravans

isoleren van Chalets en stacaravans

Overheidsinstellingen

overheden en instellingen

Garageboxen

isoleren van GARAGES EN garageboxen

Bespaar geld met vloerisolatie

Je woning isoleren met goede isolatie is een van de meest kosten- en energiezuinige keuzes die je als huiseigenaar kunt maken. Maar ook vloerisolatie is belangrijk, omdat het een aanvulling is op je plafond- en wandisolatie. U zult zien dat dit een totaaloplossing biedt voor uw woningisolatie. U gaat uw stookkosten omlaag brengen, draagt uw steentje bij aan het verduurzamen van de wereld, en uiteindelijk gaat het milieu erop vooruit.

Het is bewezen dat vloerisolatie kosten besparend is. Bespaar nog meer op je energierekening door simpelweg TONZON vloerisolatie toe te voegen aan je huis.

Waarom P&L Vloerisolatie?

Hoewel kruipruimte isolatie iets kan zijn dat je zelf aanpakt, wil je misschien de arbeid en stress vermijden en een professional inhuren. Als je kiest voor P&L Vloerisolatie in Zutphen, zorgen wij voor de installatie, de opruiming en de correcte afvoer van eventueel oude isolatie.

Wil je een oude of nieuwe vloer isoleren in Zutphen? Wij doen het allebei, zolang de kruipruimte een minimale hoogte heeft van 35 centimeter. Contacteer ons vandaag nog via mail of telefoon om te bespreken wat mogelijk is!

Hoeveel graden scheelt de ruimte na het isoleren?

Door uw vloer te isoleren, kunt u genieten van een aanzienlijke temperatuurverhoging in uw huis. Gemiddeld brengt vloerisolatie de temperatuur tot wel 2 graden hoger in vergelijking met een niet-geïsoleerde vloer. Dit betekent dat u kunt genieten van een aangenamer binnenklimaat en minder afhankelijk bent van verwarmings- en koelsystemen.

Bovendien zorgt vloerisolatie voor energiebesparing, waardoor u op de lange termijn ook kosten kunt besparen. Ons ervaren team staat klaar om uw vloerisolatieproject professioneel uit te voeren, met behulp van hoogwaardige isolatiematerialen en expertise op het gebied van isolatietechnieken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van vloer isoleren voor uw huis in Zutphen.

Hoeveel warmte verlies je door een niet-geïsoleerde vloer?

Wist u dat een aanzienlijk deel van de warmte in uw huis verloren gaat via de vloer? Bij P&L Vloerisolatie begrijpen we hoe belangrijk het is om energie-efficiëntie te bevorderen en warmteverlies te minimaliseren. Gemiddeld gaat ongeveer 16% van de warmte in een huis verloren via de vloer. Door te investeren in vloerisolatie kunt u dit verlies aanzienlijk verminderen en uw energieverbruik optimaliseren.

Onze vloerisolatiediensten in Zutphen bieden u de mogelijkheid om uw huis te voorzien van hoogwaardige isolatiematerialen, zodat u kunt genieten van een comfortabelere leefomgeving en tegelijkertijd bespaart op uw energiekosten. Onze deskundige vakmensen staan klaar om uw vloerisolatieproject op maat uit te voeren en ervoor te zorgen dat uw huis optimaal geïsoleerd is. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe vloerisolatie u kan helpen om warmteverlies via de vloer te verminderen en uw energie-efficiëntie te verbeteren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vloerisolatie rondom Zutphen

P&L biedt het beste op het gebied van vloerisolatie. Met trots bieden wij onze diensten aan klanten in de Nederlandse steden Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Nijmegen en Arnhem. Met meer dan 5 jaar ervaring en honderden tevreden klanten kunt u erop vertrouwen dat wij hoge kwaliteit service op het gebied van vloerisolatie bieden die u het hele jaar door comfortabel houdt.

Ons team is deskundig, behulpzaam en gepassioneerd over efficiënte energieoplossingen. En wij zorgen ervoor dat elke klant tevreden is met onze isolatie-installatie. Als u op zoek bent naar betrouwbare vloerisolatie in een van deze steden, staat P&L Vloerisolatie voor u klaar!

FAQ – P&L vloerisolatie Zutphen

V: Is vloerisolatie in Zutphen wel zinvol?

A: Ja, vloerisolatie is zeker zinvol. Het helpt warmteverlies via de vloer te verminderen, waardoor uw huis comfortabeler wordt en u energie bespaart. Bovendien kan vloerisolatie vochtproblemen voorkomen en de duurzaamheid van uw vloer verbeteren. Het is dus een verstandige investering. Dus als u in Zutphen woont en u uw wooncomfort wil verbeteren kunt u zeker overwegen of het vloerisolatie aanbrengen voor u geschikt is.

V: Hoeveel graden kan vloerisolatie de temperatuur verhogen?

A: Gemiddeld brengt vloerisolatie de temperatuur in huis tot wel 2 graden hoger in vergelijking met een niet-geïsoleerde vloer. Dit betekent dat u kunt genieten van een aangenamer binnenklimaat en mogelijk minder afhankelijk bent van verwarmings- en koelsystemen. Wat op zijn beurt ook weer kostenbesparend werkt.

V: Wat zijn de voordelen van vloerisolatie?

A: Vloerisolatie biedt verschillende voordelen, waaronder:

  • Verbeterde energie-efficiëntie door het verminderen van warmteverlies via de vloer.

  • Verhoogd wooncomfort door een constantere binnentemperatuur.

  • Mogelijke energiebesparingen op lange termijn door verminderd gebruik van verwarming en koeling.

  • Voorkomen van vochtproblemen en schimmelvorming.

  • Potentiële waardevermeerdering van uw huis.

V: Welke isolatiematerialen worden gebruikt voor vloerisolatie?

Bij P&L Vloerisolatie werken we uitsluitend met het hoogwaardige isolatiemateriaal TONZON voor vloerisolatie. TONZON maakt gebruik van speciale thermoskussens die de lucht in de vloer isoleren en warmteverlies effectief verminderen. Dit innovatieve systeem zorgt voor een optimale isolatie, zelfs in moeilijk bereikbare of krappe ruimtes.

V: Hoe lang duurt het om vloerisolatie te installeren?

A: De installatietijd van vloerisolatie varieert afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project. In de meeste gevallen kan de installatie echter binnen enkele uren worden voltooid. Onze ervaren vakmensen streven ernaar om efficiënt te werken zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het werk.