Skip to content

Direct bellen: 📞 0683640621

Menu

Vloerisolatie Zutphen

Kruipruimte isoleren Zutphen


Veel mensen zien vloerisolatie over het hoofd, maar zonder deze isolatie verlies je tot wel 20% van de warmte van je huis. 

Of je nu gaat (ver)bouwen, renoveren of een manier zoekt om het energieverbruik in je huis te verbeteren, kiezen om je kruipruimte te isoleren in Zutphen met TONZON vloerisolatie is een investering waar je geen spijt van krijgt.

Bij P&L Vloerisolatie delen we je graag onze kennis en jarenlange ervaring. Wij zijn gespecialiseerd om zowel vloerisolatie als in kruipruimte isolatie in Zutphen met de isolatiematerialen van TONZON. Beter nog, het is het enige product waarop we vertrouwen.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend prijsbestek!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Wat is vloerisolatie?

Door vloerisolatie te plaatsen vertraag je de warmtestroom in huis, net als dak- en wandisolatie. Hierdoor voorkom je warmteverlies in de winter en heb je minder warmte in huis tijdens de zomer. Maar vloerisolatie heeft nog andere voordelen, zoals het dempen van geluiden.

Huizen die goed geïsoleerd zijn, zijn beter in het reguleren van de binnentemperatuur en zijn minder afhankelijk van kunstmatige verwarming en koeling. Zo kun je het hele jaar door geld besparen op je energierekening.

Hoe goed isoleert TONZON vloerisolatie?

De R-waarde van een isolatieproduct vertelt je hoe goed het warmtestroom weerstaat. Een product met een hogere waarde zal dus grotere thermische eigenschappen hebben dan een product met een lagere R-waarde.

TONZON thermoskussens met drie kamers hebben een R-waarde van minimaal Rd ≥ 4,8 m²K/W. In de praktijk kan dit nog veel hoger zijn. Bovendien is het zelfs mogelijk om een R-waarde van Rc ≥ 7,0 m²K/W te bekomen. Dit door te kiezen voor het meest recente product van TONZON.

Kortom, met TONZON thermoskussens bereik je de hoogste isolatiewaarde.

Vloerisolatie toepassingen

Appartementen

BEGANE GROND EN APPARTEMENTEN

Reeds geisoleerde vloeren

REEDS- OF NIET GEÏSOLEERDe vloeren

Beton vloeren

HOUTENvloeren EN BETONVLOEREN

Stacaravans

isoleren van Chalets en stacaravans

Overheidsinstellingen

overheden en instellingen

Garageboxen

isoleren van GARAGES EN garageboxen

Waarom TONZON vloerisolatie Zutphen?

Het gevoel van kou in huis in de winter is verschrikkelijk. Die ijzige tegels om op te lopen. En dan hebben we nog niet gesproken over de enorme stapel dikke sokken om te wassen!

Je huis moet je ontsnapping aan de buitenwereld zijn. Maar tochtstrips, inefficiënte draagbare kachels en warmwaterkruiken zijn vaak de best verkochte producten tijdens de winter. Stel je voor dat je dit allemaal niet meer nodig hebt? En dat kan, met TONZON kruipruimte isolatie in Zutphen!

Wat is TONZON vloerisolatie in Zutphen?

TONZON vloerisolatie is een speciale bodemfolie (thermoskussens) die onder je vloer in de kruipruimte wordt geplaatst. Het product is naadloos en werkt met stilstaande lucht. Bovendien zorgt het voor een kurkdroge kruipruimte.

Van zodra de bovenste luchtlagen opwarmen, wordt ook je vloer warmer. Hierdoor moet je minder je verwarming gebruiken, waardoor je bespaart op energiekosten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Bespaar geld met vloerisolatie

Je woning isoleren met isolatie is een van de meest kosten- en energiezuinige keuzes die je als huiseigenaar kunt maken. Maar ook vloerisolatie is belangrijk, omdat het een aanvulling is op je plafond- en wandisolatie.

Bespaar nog meer op je energierekening door simpelweg TONZON vloerisolatie toe te voegen aan je huis.

Waarom P&L Vloerisolatie?

Hoewel kruipruimte isolatie iets kan zijn dat je zelf aanpakt, wil je misschien de arbeid en stress vermijden en een professional inhuren. Als je kiest voor P&L Vloerisolatie in Zutphen, zorgen wij voor de installatie, de opruiming en de correcte afvoer van eventueel oude isolatie.

Wil je een oude of nieuwe vloer isoleren in Zutphen? Wij doen het allebei, zolang de kruipruimte een minimale hoogte heeft van 35 centimeter. Contacteer ons vandaag nog via mail of telefoon om te bespreken wat mogelijk is!

Vloerisolatie rondom Zutphen

P&L biedt het beste op het gebied van vloerisolatie. Met trots bieden wij onze diensten aan klanten in de Nederlandse steden Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Nijmegen en Arnhem. Met meer dan 5 jaar ervaring en honderden tevreden klanten kunt u erop vertrouwen dat wij hoge kwaliteit service op het gebied van vloerisolatie bieden die u het hele jaar door comfortabel houdt.

Ons team is deskundig, behulpzaam en gepassioneerd over efficiënte energieoplossingen. En wij zorgen ervoor dat elke klant tevreden is met onze isolatie-installatie. Als u op zoek bent naar betrouwbare vloerisolatie in een van deze steden, staat P&L Vloerisolatie voor u klaar!