Skip to content

Direct bellen: ūüďě 0683640621

Menu

Vloerisolatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij, als gecertificeerd isolatiebedrijf, denken graag met u mee en helpen u graag om uw huis beter te isoleren, zodat u het thuis nog fijner gaat hebben.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vloerisolatie door middel van TONZON Thermoskussens

De werking van vloerisolatie door middel van TONZON Thermokussens kunt u het best vergelijken met de werking van de welbekende thermosfles. De kussens in het thermokussen voorkomen de uitwisseling van warmte tussen de onderzijde van de vloer en de kruipruimte. 

De warmte blijft hierdoor in de kamer op de vloer en verdwijnt niet naar de onderzijde. Deze vorm van isolatie kunt u vergelijken met passieve vloerverwarming. De verdeling van de temperatuur wordt gelijkmatiger, en de vloer en het plafond zijn praktisch even warm.

Vloerisolatie met bodemfolie

Het plaatsen van bodemfolie voorkomt dat er vocht uit de bodem in de kruipruimte komt. Een niet of slecht ge√Įsoleerde vloer laat veel warmte door. Deze warmte zorgt voor verdamping van vocht in uw kruipruimte.¬†

Dit gaat ten koste van het leefklimaat in uw woning en uiteraard ook van uw energierekening. Neem vrijblijvend contact op met Vreedeveld Isolatie bv en laat u adviseren over de toepassingen in uw woning of kantoor.

De voordelen van TONZON vloerisolatie:

  • Een hoge isolatiewaarde door unieke manier van weerstand opbouw
  • Vervaardiging van de TONZON thermoskussens kost in vergelijking tot andere isolatiematerialen weinig grondstof en energie.
  • Gewicht van de thermoskussens zijn gemiddelde 30 gram per m2
  • Polyurethaan is niet verwerkt in het materiaal net zoals chemische brandvertragers. Hierdoor zijn er bij tests door de brandweer weinig chemische stoffen gemeten.
  • De combinatie met anti-radon/condens folie geeft een perfecte isolatiewaarde van uw vloer en/of kruipruimte en gaat de vorming schimmels en vochtproblemen tegen. U kunt uw kruipruimte dan zelfs als opslagruimte gaan gebruiken.

Bodemisolatie toepassingen

TONZON Vloerisolatie is geschikt voor alle soorten vloeren, of ze nu van hout, steen, beton, kwaaitaal, enzovoort zijn. Het werkt voor vloeren die nog niet zijn ge√Įsoleerd, vloeren die bij de bouw zijn ge√Įsoleerd, vloeren die achteraf zijn ge√Įsoleerd met purschuim of bodemisolatie, en zelfs vloeren met vloerverwarming.

Zelfs als er geen kruipruimte is, kan TONZON Vloerisolatie worden toegepast. Het kan ook worden gebruikt om vloeren die al met andere isolatiematerialen zijn ge√Įsoleerd, verder te verbeteren en een nog beter binnenklimaat te cre√ęren.

Appartementen

BEGANE GROND EN APPARTEMENTEN

Reeds geisoleerde vloeren

REEDS- OF NIET GE√ŹSOLEERDe vloeren

Beton vloeren

HOUTENvloeren EN BETONVLOEREN

Stacaravans

isoleren van Chalets en stacaravans

Overheidsinstellingen

overheden en instellingen

Garageboxen

isoleren van GARAGES EN garageboxen

Vloerisolatie diensten in Oost-Nederland

P&L Vloerisolatie is de beste aanbieder van vloerisolatiediensten in Oost-Nederland, met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Nijmegen en Arnhem. Onze hoog opgeleide isolatietechnici zijn er trots op uitzonderlijk vakmanschap te leveren dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen die u mag verwachten van een topbedrijf, en onze expertise strekt zich uit van kantooringangen en gangen tot grote commerci√ęle gebouwen.

Wij zijn gespecialiseerd in alle aspecten van vloerisolatie en zorgen ervoor dat elke klus veilig en effectief wordt uitgevoerd. Met onze jarenlange ervaring en kennis van vloerisolatie kunt u er zeker van zijn dat onze behulpzame teamleden zorg dragen voor uw eigendom. Neem vandaag nog contact op om te zien hoe P&L Vloerisolatie uw gebouw in elk seizoen comfortabel kan houden!